Dangustėė parašė:
8 dantys jau?oho, sparčiai
ačiū kad palaikot 🥰
Taip, kazkaip nuo 5 mėn pas mus pradėjo kaltis
Dangustėė parašė:
8 dantys jau?oho, sparčiai
ačiū kad palaikot 🥰
Taip, kazkaip nuo 5 mėn pas mus pradėjo kaltis
Dangustėė parašė:
Jūsų vaikai stojasi kaip balerinos ant pirštų galų, labiau net ant nagų, ar taip būna tik pačioj pradžioj? 🙈
Na manoji tai pilna pėdute stojasi ir stovi. Nebent nori kažką pasiekti, tada pasistiebia 🤔
Dangustėė parašė:
Jūsų vaikai stojasi kaip balerinos ant pirštų galų, labiau net ant nagų, ar taip būna tik pačioj pradžioj? 🙈
Maniškis kaip kada kartais stojasi ne pilna pėda, bet šiaip dažniausiai pilna
Dangustėė parašė:
Taip, ant galų pirštų ;)
loony parašė:
Taip, ant galų pirštų ;)
Stojasi pilna pėdutę.Mes ir dabar jau 9 mėnesių ir kialiamės n kartu mamos papulio.Ir atrodo jau pavargau ir kartu miegam.Vyras jau bamba kad rwikia atskirai guldyti.Bet kiek man reiktu vaikščiot prie jos....
loony parašė:
Taip, ant galų pirštų ;)
Jei nepameluosiu, tai kinezaterapiautė minėjo, kad jei ant pirštų pasistiebus stojasi, tai dar neleisti stotis, vadinasi per anksti ir raumenukai nepasirengę, leisti stovėti tik dedant pilną pėdutę. Šeimos gydytoja ir kai pasakiau, kad stojasi klausė ir tikrino kaip stato pėdą. 🤔
Mano pradžioj ant pirštų galų stojosi. Bet db jau vis gražiau ir tvirčiau stovi. Žinoma dar galvoj ir kojose jungtys neveikia gerai, bet jau tvirtesnis, greitesnis. Tas stovėjimas ant pirštų labai skiriasi. Kai vaikas pats savo jėgomis pradeda stotis ir visai kas kita, kai artimieji pastato ar vaikštynėje.

Sveikos, sakykite cia del ko toks berimas ? Vakar kivio suvalge siek tiek, bet jau davus esu ir savaite atgal jokios reakcijos tada nebuvo. Vakar vakare atsirado po maudyniu, nieko naujo maudynems nenaudojom. Is ryto buvo kaip ir dinge bet va ant vakaro vel atsirado. Bent jau man atrodo kad net siek tiek patines veidas
Gydytoja pati bandė statyt, žiūrėti kaip stato kojas, bet ji tuomet nenorėjo rodyt ir kojas sulenkė atgal. 😁 Bet pasakiau kad bando stotis ant pirštų galų, labiau tuos pirštus užlenkiant ir stojasi ant nagų, tai sako va kaip tik eisit pas neurologę ir pasisakyk dėl tokio stojimosi. Bet šiaip jokių vaikštynių nenaudojam, nors visi aplinkui tik ir sako imk, bus tau patogiau, ir bla bla bla.. neleidžiu pati kitiems statyti, nors ir norėtų.. kai jau pati stojasi, tai jau kitas reikalas, bet ir tai neleidžiu ilgai stovėti, nes atrodo stovėtų turbūt kol kojos nebelaikytų, nors gal tuomet dar ir su rankom įsikibus būtų..
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto