karolitte parašė:
Sveikos. Pastebėjau jog mažosios galvyte drėgna būna jau kogero sakau trūksta D vitamino pasitarus su gydytoją pasakė žindoma gaus su pienu D... na abejoju nes ir m…
Aš duodu žuvų taukus su vit. D 😉
karolitte parašė:
Sveikos. Pastebėjau jog mažosios galvyte drėgna būna jau kogero sakau trūksta D vitamino pasitarus su gydytoją pasakė žindoma gaus su pienu D... na abejoju nes ir m…
Krisstė parašė:
Kokius duodat?
Amarila parašė:
Kokius duodat?
Kai buvau pas neurologe, sake butinai jau duot zuvu taukus ir vit D. Zuvu taukai Equazen, vit D - Equadetrim. Abeju skoniai baisus, bet atsiliepimai apie juos geri
karolitte parašė:
Sveikos. Vakar gavom meningokoko antra skiepa šiandien kojyte labai istino raudona ir karsta .. ar čia turi taip buti nuo to skiepo? Po pirmo nk nebuvo
Mums buvo istinusi, pati durimo vieta raudonas guzas kuris laikėsi beveik 2 mėnesius sakė gydytoja, jeigu ne karsta ir nepuliuoja viskas gerai.. Tai pats guzas gali laikytis iki 2 mėnesių. Labai psniksvau dėl šio skiepo tokios reakcijos. Čia mums taip buvo po 1, dabar gruodį eisim 2 dozės.. 🙈 Kiek žinau, tas karštis nėra gerai, kad nebūtų uždegimo. Bet jeigu skiepijot tik vakar man atrodo gali būti karšta ta vieta, žiūrėkit kaip ryt bus
Lele111 parašė:
Mums buvo istinusi, pati durimo vieta raudonas guzas kuris laikėsi beveik 2 mėnesius sakė gydytoja, jeigu ne karsta ir nepuliuoja viskas gerai.. Tai pats guzas gal…
Dabar žiūriu lyg nebėra karšta tokia. Stebėsiu
Amarila parašė:
Kokius duodat?
Sveikos
Ar taisote vaikus, kai žaisdami sėdi W forma? Ar daugelio vaikai jau įvaldę valgyti šaukšteliu? Kaip vaikus migdote?
Kurį laiką stebėjau ir mąsčiau apie šiuos dalykus, kol pagaliau šiandien galėjau prisėsti paskaityti knygą apie vaiko raidą. Nurodyta, kad reikėtų kreiptis į gydytoją, jei vaikas sėdi W forma dažnai arba jei nevalgo šaukšteliu iki metų (knyga Vaikas auga). Sunerimau.
W formą stengiuos pataisyti, bet ji labai dažnai stoja, sėda, bando eiti ir pan., kad nuolat to padaryti nesuspėju. Šaukštelį rankoje laiko, bet betką į jį įdėjus tiesiog krato ir visas turinys ant grindų lieka. Migdymas sunkiausia dalis, užmiega tik ant rankų arba pasupus tol, kol prasisuka trys dainos, guldom užmigti pačiai, tai vartosi kokią valandą iki kol užmiega.
Gal turite kokių patarimų ar įžvalgų, kaip geriau tvarkytis su šiais dalykais?
Kaip vaikams nustatote ribas? Manau, kad ir čia man nesiseka. Labai noriu, kad jaustųsi mylima, bet jaučiu, kad tai labai šalia to, kad man greitai užlips ant galvos, nes tik pravirkus jau bandau taisyti padėtį.
Žodžiu, kaip matot, reikia Jūsų išmintingų patarimų man labai. Būsiu dėkinga, jei pasisakysite
saulegraza9 parašė:
SveikosAr taisote vaikus, kai žaisdami sėdi W forma? Ar daugelio vaikai jau įvaldę valgyti šaukšteliu? Kaip vaikus migdote?
Visų pirma ta knyga buvo labai sukritikuota daugelyje sričių, tai nepasitikėčiau aklai.
Dėl w taip, taisau. Toks sėdėjimas skatina pėdutę suktis vidun, klišai.
Šaukštu dar nevgo, bet kai gera nuotaika mielai bananus valgo šakute, jei aš pasmeigiu. Viskam savo laikas
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai