karolitte parašė:
Sveikos. Pastebėjau jog mažosios galvyte drėgna būna jau kogero sakau trūksta D vitamino pasitarus su gydytoją pasakė žindoma gaus su pienu D... na abejoju nes ir m…
2 lašiukus duodu + pati naudoju 2000, tai ŠG sakė užtenka.
karolitte parašė:
Sveikos. Pastebėjau jog mažosios galvyte drėgna būna jau kogero sakau trūksta D vitamino pasitarus su gydytoją pasakė žindoma gaus su pienu D... na abejoju nes ir m…
Amarila parašė:
2lašai 400tv? Kiekviena diena duodat?
karolitte parašė:
2lašai 400tv? Kiekviena diena duodat?
Taip, man taip sakė duoti
Amarila parašė:
Taip, man taip sakė duoti
Supratau. Ačiū🙂 bandysiu duoti ir aš po 2lašus.
slyv parašė:
Labas.
Artėja gruodinukų gimtadieniai ir Kalėdos. Kokias dovanas renkat savo mažyliam? Ka…
Čia labai individualu
kai aš rinkau dovaną gimtadieniuj. Nusivedžiau ją į žaislų parduotuvę. Rodžiau daug žaislų. Žiūrėjau kas ją domina. Nes pati turėjau galvoje daug dovanų idėjų. Ji išsirinko ledų mašinėlę iš fiser price
dar galvojau ar tikrai pirkti... bet ji ją pasiimė, kalbino, mačiau, kad tikrai nori ir nupirkau ir žinokit tikrai jai patinka. Žaidžia kasdien ir buvo daug laimes, kai ją gavo... o štai močiutė pirko tai kas jai pačiai atrodė faina... tai dukra ji stumia lauk
Faustulia parašė:
Sveikos, gal galite parodyti savo maziuku megstamiausius zaislus![]()
Sesės kasos aparatas
arba ledų mašinėlė. Dar patinka kalbanti laputė ir žaidimų pultelis
Dangustėė parašė:
Yra vaikų kurie jau miega su pagalve? Manoji vis bando gultis man ant rankos arba ant pagalvės, jei guli vidury lovos.. Sako iki metų pagalvės nereikia, bet ji lyg …
Prieš savaitę pradėjau migdyt. Kadangi kai miega pas mane gulas ant mano pagalves, tai matau, kad jau pati nori
MandMs parašė:
Ps ar dar yra maitinančių mp ir kad dar nesugrįžo dienos?
Po gimtadienio gavojam pagranduką gaudyt, bet labai sunku planuot ir žinot kai dar…
Maitinu tandemu pirmagimiui bus 3 metai, dukrai 10 menesiu ir siuo metu laukiuosi. Antra karta pastojau taip pat zindydama. Pazistama labai norejo vaiko niekaip nepavyko pastot, tai po 1 gimtadienio nuotrauke pamazu zindyma, tik tada pastojo. Cia labai ivairiai. O kaip paprasta maista ? Ar noriai valgo ?
karolitte parašė:
Ar yra vaikučių kurie dar neturi dantukų?
Mes😱
Agnė 1 parašė:
Mes😱
Nei pas viena mano vaika taip nebuvo. Beveik vaikšto o dantų nei vieno🙉
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai