2021.10.22 22:48 (prieš 4 m.)
Sveikos merginos,
Na štai ir mes pasirodėme šiam pasaulį 21.10.21 - 3.51
Mūsų berniukas (vardo dar neišrinkome) svėrė 3680g ir 56cm.🙂
Atėjome į šį pasaulį Klaipėdos gimdymo namuose. Terminas buvo 10.12, kadangi jau buvo po termino tai 20 diena paguldė į ligonine ir buvo suplanuota, kad 21, 7:30 skatins, bet va ir neprireikė.🤗
Nesivalė nei kamštis per tą laikotarpį, nei buvo žiūrėtas kaklelis, bet kaip paguldė patikrino kaklelį buvo 3,5cm prasivėres, vakarop užėjo kokia 18 val., mėnesinių maudimas apačioje, tai nekreipiau dėmesio galvojau praeis kaip visada. Kažkur prieš 22 valanda prasidėjo skausmas, toks siaubingas, kad galvojau neišgyvensiu, nuėjau pas akušere paprašyti vaistų, žinoma pirma turi būti patikra ar leisti vaistus, patikrino viskas tas pats 3,5cm.🤦♀️
Gydytojas sako aš neleisiu čia tiek pat kiek ir ryte buvo, sako einam į gimdykla uždėjo pamatavo toniukus, galvojau numirsiu nuo skausmo sarėmių.🤦♀️ Tai mano pirmas gimdymas, bet va atkentėjau, kančia man palengvino akušerė ir gydytojas kurie buvo nuostabūs ♥️ Kadangi buvau viena ir nei epidiūro man spėjo suleisti nei skatinamųjų, tai per 6 valandas susitikome su savo sūneliu.👶🥰 Gydytojas mane labai gyrė, sakė kaip pirma kartą gimdanti tai buvau labai darbšti, labai klausiau kokius patarimus sakė ką daryti ir todėl įvyko taip viskas greitai ir nelabai sunkiai.🥰
Merginos linkiu ir jums papulti pas nuostabius gydytojus, kurie padės, patars ir kaip reikės už rankos palaikys! 🥰