Ugniki parašė:
O kaip su palatomis ? Visos vienvietės ar yra ir dvivietės?
As buvau vienvietį,
Ugniki parašė:
O kaip su palatomis ? Visos vienvietės ar yra ir dvivietės?
As buvau vienvietį,
Ugniki parašė:
Klausimas pagimdžiusioms ar būnant ligoninėje mažylius numaudo ar tik su virintu vandenuku apvalo?
Nemaudo ir nagų nekerpa, nes tas sluoksnis apsaugo odelę pereinamuoju laikotarpiu, jau grįžus namo galima nupraust ir tuo pačiu ligoninės bakterijas pašalinti. O nagų nekerpa, nes dar labai jautrūs pradžioje.
Ugniki parašė:
O kaip jūsų savijautos toms kurioms jau netoli terminas ?
Nors man dar dešimt dienų,bet jau kokia penktą iš eilės papykina. Vieną dieną stipriau,kita-maziau.
Ar ne Jums kamštis salinosi dalimis?kiek laiko maždaug užtruko visas tas procesas? Man šiandien pasirodė maždaug arbatinio šaukštelio kiekis. Daktare aną savaitę sakė,kad jei jau kamštis pasimatys,tai statistiškai per 1-2 dienas prasideda gimdymas. Ryt vėl turiu vizitą. Tikiuosi jo sulauksiu🤞😳😁
Kaledine parašė:
Nors man dar dešimt dienų,bet jau kokia penktą iš eilės papykina. Vieną dieną stipriau,kita-maziau.
Man praeitą savaitgalį pasišalino.. ir tikrai nemažai. Pora kartų po tokį valgomo šaukšto dydžio gumulą. Bet vis dar laukiu. 🤦♀️🤦♀️ O ir tikėjausi, kad užsikurs veikla. 😭
noriudainuoti parašė:
Man praeitą savaitgalį pasišalino.. ir tikrai nemažai. Pora kartų po tokį valgomo šaukšto dydžio gumulą. Bet vis dar laukiu. 🤦♀️🤦♀️ O ir tikėjausi, kad užsikurs v…
Tai taip,gali ir savaitę salintis ar tiesiog pasišalinti ir vėl tyla🙄🙂o Jums kaklelio netikrino po to kamščio pasisalinimo?
Ugniki parašė:
O kaip jūsų savijautos toms kurioms jau netoli terminas ?
Aš nežinau ar man fiziškai, ar emociškai sunkiau... Tokia išsiderinus visa jaučiuosi. Jei guliu, sėdžiu, tai jokio diskomforto, atrodo lyg niekad negimdysiu. Jei pavaikštau, kad ir lengvai po namus, tai visokie skausmai apima.
Naktys man siaubingos, nemiegu, laukiu atrodo kažko, sunku vartytis. Skrandis taip pat prastai dirba. Mane labiausiai erzina žinojimas, kad man max iki termino dienos leidžia nešiot, dėl GD. O aš taaaaip noriu, kad natūraliai viskas prasidėtų, be skatinimo. Laikas jau labai tiksi, viltis, kad prasidės savaime laaabai mažėja. 😞
Kaledine parašė:
Tai taip,gali ir savaitę salintis ar tiesiog pasišalinti ir vėl tyla🙄🙂o Jums kaklelio netikrino po to kamščio pasisalinimo?
Ne, rytoj einu pas ginę, tegul jau judina man tą kaklelį. 😄
Moonie parašė:
Prie viso to, vakar vakare dar 4 kart lėkiau į tualetą, ko irgi dar nebuvę su šiuo nėštumu... girdėjau, kad prieš prasidedant veiklai būna žarnynas valosi.…
Ne į tą grupę parašiau 🙈🙈
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai