Rodo parašė:
Jo,mums su lauku identiškai🙈 Gerai tik,kad turim kur išstumti,jei jau labai nekoks oras ir pati eiti nei kiek nenoriu😊 Labiausiai tai žiemos bijau,nes baisu bus pri…
Aš tą patį galvoju😀 gal jau termo rūbus rinktis ar kokius tūbus 😁😁
Rodo parašė:
Jo,mums su lauku identiškai🙈 Gerai tik,kad turim kur išstumti,jei jau labai nekoks oras ir pati eiti nei kiek nenoriu😊 Labiausiai tai žiemos bijau,nes baisu bus pri…
Aš tą patį galvoju😀 gal jau termo rūbus rinktis ar kokius tūbus 😁😁
uogauoga parašė:
Sveikos, gal patarsit kokius pratimus daryt, kad sustiprinti rankytes. Nes paguldzius ant pilvo mergina atmeta rankas atgal ir ant krutines tiesiog guli. Nera dilbi…
Jūsų leliukas gal "plaukia"? Čia nuoroda
https://www.instagram.com/p/CZNPshYs0Ks/
danaula parašė:
Gal kas atradot stebuklingu būdu nufotografuoti vaiką priekiu? 🤦♀️ Fotkinam kas mėnesį, bet šiandien jau nieko nebeisejo tik taip 😁 tik paguldai ir verčias 😁…
O man dar fainiau atrodo😁😁 rūriukai jų juk tokie mieli😍❤️
Niusia parašė:
O man dar fainiau atrodo😁😁 rūriukai jų juk tokie mieli😍❤️
Nu ruriukai tai tikrai net sese nepraeina pro ruriuka ramiai 😁
Blemba paklausiau ir peržiūrėjau dukros nuotraukas juk nuo 6men fotkinom sėdint 🤦♀️ blemba mano protelis isejo ilgų atostogų tikrai 😁🤦♀️
gal kas atrado priezastis kodel vaikas vis anksciau keliasi dienai?
nu nebegaliu, jau perejom i 05:30, budravimas, plepalai. O dar pries menesi keldavosi 08:00. Sakyciau diena maziau miegot leist, bet kad ir taip surenka per para normalu valandu skaiciu, ir nesamone zadint vaika, jei miego nori.
Gal cia laikinas etapas ir praeis?
Georginna parašė:
gal kas atrado priezastis kodel vaikas vis anksciau keliasi dienai?nu nebegaliu, jau perejom i 05:30, budravimas, plepalai. O dar pries menesi keldavosi 08:00. …
O kiek diena ismiega? Ir kokio ilgio miegeliai? 😊
drakonine parašė:
O kiek diena ismiega? Ir kokio ilgio miegeliai? 😊
Apie 4h dienos metu, miegeliai po 1,5-2h pastaruoju metu. Tai kaip ir lieka vietos tikrai nakti pamiegot 11h, bendras paros valandu skaicius apie 15h butu... bet vos 10h naktinio miego surenka, pastaraja nakti isvis 8-9h tik.
Georginna parašė:
gal kas atrado priezastis kodel vaikas vis anksciau keliasi dienai?nu nebegaliu, jau perejom i 05:30, budravimas, plepalai. O dar pries menesi keldavosi 08:00. …
Galiu tik paguost, kad ne pas jus viena
pas mane irgi savaitem anksteja kelimasis 🤦🏼♀️Bet pora dienu ziuriu, kad jis diena jau nenori tiek miegot 4val jau nesurenkam, gal jau laikas pereiti prie 2 miegeliu 🤔
Dezavu323 parašė:
Galiu tik paguost, kad ne pas jus vienapas mane irgi savaitem anksteja kelimasis 🤦🏼♀️Bet pora dienu ziuriu, kad jis diena jau nenori tiek miegot 4val jau nesur…
Pas mus tai nakti ismuega nuo 20 iki 8 ryto, bet diena is vis nebemiega 3k po pusvalandi geriausiu atveju 😭
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai