Dezavu323 parašė:
Ojei aciu del pasidalinimo del gabaliuku dydzio! Nes as jam duodu tokiais miniatiuriniais, del baimes, kad uzsprings, nors dantuku jis turi ir jais naudojasipab…
Va va man irgi pradžioj norėjosi duoti nedideliais,nors ir skaičiau,kad reikia didesniais ir iš tiesų tuo mažiuku gali greit paspringt,o su dideliu lengviau tvarkytis. Be to,išspjauna,išstumia jei per didelis.
Mums tik didesnė bėda su jautiena,ilgai jis čiaumoja,nesusikramto lengvai,kad ir kaip atrodo minkšta būtų,bet jam vistiek ne ir tada susinervuoja ir iki ašarų,o man jau širdis stoja,kai jis su tuo gabaliuku burnoj verkia😄 tai va tą dar trinu.
Jusia parašė:
Sindien maze ivare man soka... turim ant laiptu vartelius bet niekad dar nenaudojom ju saziningai nes nematem susidomejimo jais. Siandien as ramiai kambary geriu su…
Eina sau,kaip gerai,kad laimingai baigėsi! Man vieną dieną irgi vaikas netikėtai šalia laiptų krašto atsidūrė,tai gerai,kad vyras pamatė,nes aš džiovinausi plaukus,atrodo stebiu,viskas ok,bet va kazkur mintys nulėkė ir še tau..