Dvynukai_2022 parašė:
O jums nuolat skausmas/spazmas budavo ? ar atleisdavo ir vėl pradedavo skaudeti ?
Zinokit kaip kada.. kartais tiesiog spazmuodavo, o kartais nuolatinis maudimas budavo.. istiesus kojas isvis guleti negalejau.
Dvynukai_2022 parašė:
O jums nuolat skausmas/spazmas budavo ? ar atleisdavo ir vėl pradedavo skaudeti ?
Zinokit kaip kada.. kartais tiesiog spazmuodavo, o kartais nuolatinis maudimas budavo.. istiesus kojas isvis guleti negalejau.
Kas liecia rubelius, tai as pirmajam lyti pasirinkau nezinoti, bet turbut kokia 37-38 savaite dare scana tai gydytojas sako oj berniukas visu grazumu
nors giliai viduj jauciau kad bus berniukas, tai pirkau rubelius neutralius
tai zinokit jau pasimokiau
jis toks grazus berniukas labai (zinau zinau kiekvienai mamai savo vaikas graziausias) bet visi pazystami sako nu labai grazus, o visi nepazystami sakydavo oi kokia grazi mergaite :)) tai dabar perku tik melynus rubus, nes jei pvz aprengiam kokia raudona striukyte, gavo dovanu is mociutes, tai vel visos bobutes oi kokia grazi mergaitė :)))
M.M. parašė:
Na nzn kokioj ligoninej jus lankotesbet maniskej apie persileidimus tikrai man nepasakoja ;)
nepirmą kart matau ,kad grubiai bedraujat ,nebūtina sakyti vajez čia jau mano nesako..gal ši moteris turi savų priežasčių kodėl ten lankosi.
M.M. parašė:
Kas liecia rubelius, tai as pirmajam lyti pasirinkau nezinoti, bet turbut kokia 37-38 savaite dare scana tai gydytojas sako oj berniukas visu grazumunors giliai…
Juokiuosi 😁 priminėt man mano mamos pasakojimus, mano brolis gimė labai gražus ir turėjo ilgesnius plaukus ir mama surišė bizytes iš neturėjimo ką veikt (o gal slapta pasvajodavo apie mergaitę - būsimą mane), atėjo paštininkė, pamatė, sako oj kokia graži mergytė😁😁net nebesiteino, kad čia tik prikolas 😁tik aprengdavo kažkokiais mažiau berniukiškais rūbais tuoj visi vėl oj kokia gražuolė, o mamai smagu, kikena😁😁
gabyteee parašė:
nepirmą kart matau ,kad grubiai bedraujat ,nebūtina sakyti vajez čia jau mano nesako..gal ši moteris turi savų priežasčių kodėl ten lankosi.
Siulyciau pasiskaityti kiek ankstesnes zinutes kas ka rase. Sekmės!
gabyteee parašė:
Pritariu... mano ligonineje labai nuostabios dsktares, teko ne karta ten lankytis ir irgi pastebejau, kad ne tik, kad netaktiskai, bet net neturedama ka atsakyti vistiek atsakote i uzduotus klausimus ir taip keliate kazkoki stresa.... net nebuvau pagalvojusi apie persileidima... o dabar nerimauju ir galvoju, kad gal gydytoja kazko nedasake.
Aciu uz tikrai nepagadinta savaitgali
M.M. parašė:
Na nzn kokioj ligoninej jus lankotesbet maniskej apie persileidimus tikrai man nepasakoja ;)
Justina001 parašė:
Juokiuosi 😁 priminėt man mano mamos pasakojimus, mano brolis gimė labai gražus ir turėjo ilgesnius plaukus ir mama surišė bizytes iš neturėjimo ką veikt (o gal slap…
Tai va va, man tai irgi juokinga, tik vyrui kazkaip kai isgirsta nervas ima 😀
Flamingaa parašė:
Pritariu... mano ligonineje labai nuostabios dsktares, teko ne karta ten lankytis ir irgi pastebejau, kad ne tik, kad netaktiskai, bet net neturedama ka atsakyti vi…
Siaip moterytes, kazka darykit su savo hormonais :))
FLAMINGA klause kad daktare jai sako gali pabegt.
Tada agnyte pakomentavo kad gal apie persileidima kalba.
Tada as parasiau kad tikrai ne apie persileidima kalbejo
Tada agnyte i mano komentara atsake kad koks skirtumas
Ir tada as i agnytes komentara atsakiau kad gal ji neteisingoj ligoninej lankosi.
Skaitot tarp eiluciu. Bet siulyciau pora psl atsiversti ir pasiskaityti nuodugniai viska
Atsiprasymu uz uzsipuolima nereikia :)))
oi linksma cia pas mus 😂 tik neskaityk dienele kita ir kiek daug visko praleidi.
Bet kas liecia hormonus.. nezinau kaip jums moterys, bet man tos nuotaikos svyruoja, as net pastebenau, kad kantrybes maziau turiu, baisu ko nors neizeisti, neaprekti darbe ar dar blogiau artimame rate 🙊 nezinau, nesuorantu iki galo ar cia stresas ar hormonai 🤷♀️
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai