Ciagyvenameile parašė:
Vajei, sveikatos jums ir vaikeliui. O kokie buvo pozymiai prieslaikinio gimdymo, kaip dabar jauciates?
Nebuvo jokių,trumpejo kaklelis ir tiek, už savaites arba 2 jei viskas gerai,toliau netrumpės, sake paleis namo
Ciagyvenameile parašė:
Vajei, sveikatos jums ir vaikeliui. O kokie buvo pozymiai prieslaikinio gimdymo, kaip dabar jauciates?
Nebuvo jokių,trumpejo kaklelis ir tiek, už savaites arba 2 jei viskas gerai,toliau netrumpės, sake paleis namo
panteriuke123 parašė:
O koks kaklelio ilgis dabar pas jus?
O aš ir vėl su bėda, 😪😪😪 vakar pradėjo skaudėti kairį šoną, skausmas intensyvėja plinta į pilvo apačią, buvau priėmime, is akuserines pusės viskas ok. Išleido namo, bet skausmas baisesnis, negaliu miegot ant kairio šono, apsiverst kankine skauda baisiai, lyg 100 peiliu idurta. Nakty jau ir verkiau. O dabar kai tik atsistoju tai toks jausmas kad tona akmenu pilve, tempimas skausmingas zemin, ir toliau kairio sono skausmai. Nuo skausmo jau ir skrandį skauda ir papykina. Jau nebezinau ką daryt😪😪😪
Batukas parašė:
O aš ir vėl su bėda, 😪😪😪 vakar pradėjo skaudėti kairį šoną, skausmas intensyvėja plinta į pilvo apačią, buvau priėmime, is akuserines pusės viskas ok. Išleido namo,…
Važiuokit vėl y priėmimą, sakykit kad dar blogiau, tegu apžiūri vel
Batukas parašė:
O aš ir vėl su bėda, 😪😪😪 vakar pradėjo skaudėti kairį šoną, skausmas intensyvėja plinta į pilvo apačią, buvau priėmime, is akuserines pusės viskas ok. Išleido namo,…
Vaziuokit tikrai, nekentekit.
creative_soul parašė:
O koks kaklelio ilgis dabar pas jus?
Kauno klinikose primatave ilgesni 16 mm
P.ieva parašė:
Labas!![]()
Ar jau pirkote, ar turite nusižiūrėjusios mobilias aukles? O gal kas naudoja jau? …
Praktiškai visos mobilios auklės veikia iki 300-400metrų diapazone. Jei esi namuose ir tik nori stebėti kaip vaikui sekasi tarkim vienam kambaryje miegoti, tuomet tokiems poreikiams tikrai galima išsirinkti praktiškai betkokią ir viskas bus good. Mano atveju man reikia veikimo iš bet kurios pasaulio vietos. Prie kameros jungtis noriu per telefono appsa, o ne per kažkokią raciją. Tai aš esu nusižiūrėjusi keletą variantų, bet tai jau vadinama nuotoline kamera su visokiais pričindalais
@meduolė parašė:
Praktiškai visos mobilios auklės veikia iki 300-400metrų diapazone. Jei esi namuose ir tik nori stebėti kaip vaikui sekasi tarkim vienam kambaryje miegoti, tuomet t…
Mes į pirmagymio kambarį pirkom kamera iš senukų su akcija 23liktai eu 🙂per ją galima ir kalbėti ir klausytis. Sukasi gan plačiu diapazonu o ir vaizdas gan kokybiškas reik tik wifi prisijungti o stebėjimas per tel. 😁
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai