Gretuta parašė:
Mamos, o jus vaiko pinigelius uz lapkriti gavot? Jau gruodzio 12d. O jie vis dar neikrito i saskaita. Gal reikia nauja prasyma rasyti?
Irgi vis dar negavau ir nesuprantu kas atsitiko
Gretuta parašė:
Mamos, o jus vaiko pinigelius uz lapkriti gavot? Jau gruodzio 12d. O jie vis dar neikrito i saskaita. Gal reikia nauja prasyma rasyti?
Irgi vis dar negavau ir nesuprantu kas atsitiko
Simoni parašė:
9 mėnesių svėrė 9,6 kg ir 76 cm. sakė idealiai svoris auga 🫣🫣😁 12 mėnesių eisim tik rytoj pasisvert
Mano 12,5 men sveria 9,400 gr ir ugis 76, sake labiau virs viduriuko skales
Mi.Mi parašė:
Viskas, uzregistravau rytojui. 🤞🏼
Tikiuos nieko ten rimto![]()
Pasikonsultuosit bus aišku
maniškiui su vieno danties šepetėliu per mėnesį apnašas nusivalė, svarbu neužleist. Sėkmės
Inga_B parašė:
Pasikonsultuosit bus aiškumaniškiui su vieno danties šepetėliu per mėnesį apnašas nusivalė, svarbu neužleist. Sėkmės
![]()
Tai buvome pas odontologe, tiesiog pakites pigmentas, jokio uždegimo, jokio gydymo neea. Atsistatys
tai ačiu Dievui!!
Nusipirkkme irgi vieno danties šepeteli, valome. Prieš tai naudojome iprasta, tai sake geriau vieni danties naudoti
Mi.Mi parašė:
Tai buvome pas odontologe, tiesiog pakites pigmentas, jokio uždegimo, jokio gydymo neea. Atsistatystai ačiu Dievui!!
Na va bus ramu kai apžiūrėjo
pastebėjau kad rekomenduoja mažuliam vieno danties, įpratus tikrai labai patogu kokybiškai išvalyt
Inga_B parašė:
Na va bus ramu kai apžiūrėjopastebėjau kad rekomenduoja mažuliam vieno danties, įpratus tikrai labai patogu kokybiškai išvalyt
![]()
Labas. Kaip aš norėčiau vaikams gerai išvalyti dantukus 🙏 bet kad jie nesileidžia. Atima šepetėli ir patys makaluoja, o jei šepetėlis mano rankoje tai suspaudžia lūpomis ar dantukais ir aš negaliu jo pajudinti 😟 ka daryti?
Mykele parašė:
Labas. Kaip aš norėčiau vaikams gerai išvalyti dantukus 🙏 bet kad jie nesileidžia. Atima šepetėli ir patys makaluoja, o jei šepetėlis mano rankoje tai suspaudžia lū…
Kartais padeda, kai į rankas duodu paprastą vaikišką šepetėlį, tai su juo žaidžia, o aš su vieno danties šepetėliu valau. Jei nepavyksta, tai jau tada rankų ir galvos laikymas, aišku klykia, bet tuo metu išsižioję būna ir valau.
Sveikos, norėjau pasiteirauti tų kurios maitina MP. Kaip Jūs sumažinote mp davimų naktį? Ypatingai įdomu tos kurių vaikai kūdikysteje neėmė ir užaugo be buteliuko ir čiulptuko. Nes dieną su primaitinimu išbūna nevalgius mp po 3/5h (priklausomai nuo dienos ilgumo). O naktį ar jeigu miegam pokaitį namuose - pradėjo keltis kas +-1h pirmas 3/4 nakties valandas (kartais žinoma būna ilgesnių tarpų) 🙈 Jos nakti yrunka apie 8/9h (nuo pat pirmų dienų nedraugavo su miegu). Mums 13.5mėn.
S4ulutis parašė:
Sveikos, norėjau pasiteirauti tų kurios maitina MP. Kaip Jūs sumažinote mp davimų naktį? Ypatingai įdomu tos kurių vaikai kūdikysteje neėmė ir užaugo be buteliuko i…
Nuo gimimo buvo be buteliuko, neime ir ciulptuko veliau, o budamas 13menesiu naktim valge po 6-7 kartus net kartais, o nutraukiau nepatikesit bet laaaabai lengvai, tiesiog diena nedaviau nuo 11menesiu visai, o 13,5menesiu nedaviau ir nakti, nes labai jau vargino keltis tiek kartu, dvi naktis atsisakinejo ir vandens is gertuves, paverke prabudes po 10min, o trecia nakti paime jau ir vandeni atsigert ir viskas, dabar keliasi kartais 1 karta atsigeria vandens , o kartais ir pilnai ismiega 10-12 valandu, tai mum pasiteisino tas, kad kelesi jis tik del mp nakti tiek kartu, dabar issimiegam visi, nes ir veliau rytais keltis pradejo 🥰
gvakamole parašė:
Nuo gimimo buvo be buteliuko, neime ir ciulptuko veliau, o budamas 13menesiu naktim valge po 6-7 kartus net kartais, o nutraukiau nepatikesit bet laaaabai lengvai, …
O kaip diena miega tiek nakti ismiegojes? Nes maniske pradejo nutraukus naktinius maitinimus irgi gerai nakti miegot, bet diena neina norm uzmigdyt labai ilgai trunka
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai