AstaGri parašė:
Gal priklauso nuo tyrimo? Dariausi neobona illumina
Va sito as neatsimenu,tik zn,kad 500 pinigu kainavo😬
AstaGri parašė:
Gal priklauso nuo tyrimo? Dariausi neobona illumina
Va sito as neatsimenu,tik zn,kad 500 pinigu kainavo😬
Elle_13 parašė:
Aš šiandien po pirmo vizito pas gydytoją. Pamatė nesivystantį nėštumą ir perspėjo laukti persileidimo.
Labai gaila, linkiu jums stiprybės ir sėkmingo kito karto - apkabinu ❤
Elle_13 parašė:
Aš šiandien po pirmo vizito pas gydytoją. Pamatė nesivystantį nėštumą ir perspėjo laukti persileidimo.
Sekmes, kitas kartas bus sekmingas🌺
Elle_13 parašė:
Kiek laiko Jums? Gal tik vėlesnis pastojimas. Nes man nuėjus 5+6 irgi sakė nesivystantis ir laukt persileidimo, o po 2 dienų kita gydytoja rado trynio maišelį, o dar po 4 ir plakančią širdelę
Sveikos. Gal yra mamyčių iš Utenos? Jei taip norėčiau pakviesti į šių metų rudens vaikučių grupę 😉
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2022-m-utenos-rudens-vaikuciu-mamytes/page/2
Elle_13 parašė:
Stiprybės. Kitas kartas linkiu, kad būtų sėkmingas!
Elle_13 parašė:
Stiprybės
Elle_13 parašė:
Stiprybės 🥺
Elle_13 parašė:
Apkabinu🙏
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai