Amarila parašė:
Taip, būtų keista. Kam gadint sąkandį?![]()
Amarila, kaip jūs laikotės? Kaip susitvarkote su dviem vaikučiais? Ar skirtingi vaikų charakteriai?🙂
Amarila parašė:
Taip, būtų keista. Kam gadint sąkandį?![]()
Amarila, kaip jūs laikotės? Kaip susitvarkote su dviem vaikučiais? Ar skirtingi vaikų charakteriai?🙂
Gunt parašė:
Na atsirado dabar pavydo iš vyresnėlio. O mažylė kol kas gan rami, arba tiesiog gal su 2 paprasčiau
Polarbear parašė:
Kažkodel galvojau kad vaikai, kurie jau nevalgo MP visą naktį išmiega 😲
Būtų gerai
deja yra dar ir miego/ raidos regresai, progresai, dantų dygimas, ligos, emocijos naujos (darželis pvz), tai miego ramiu tikrai nepavadinčiau
Mūsiskis berniukas, pas gydytoją už mėnesio, tai matavimai naminiai: ūgis: 90 cm, svoris 14 kg
Anksčiau kalba skurdi, minimalis, bet šią savaitę buvo labai ryškus BUM ir pramušė ant kalbos, tiesiog kažkas susijungė galvoj, kartoja vos ne kiekvieną pasakytą žodį, labai jam patinka
Darželį lankom pilną dieną, nuo rugsėjo, adaptacija įvykusi puikiai, eina noriai
Kas nustebino, kad nuo rugsėjo 1 nesirgo nei vieno karto, buvo pora nedidelių slogyčių, bet į darželį ėjo
Ant puoduko sėda, pasėdi kasdien jau nuo rugsėjo (ačiū darželiui) bet nieko nepadaro, tik pasėdi kaip ant kėdės ir nueina privaro į pampį
MP atsisakėm pries gerą mėnesį
Miega gerai nuo gimimo, tai dabar su tėčiu nuo atjunkymo kitam kambary miega, naktim nesikelia (bet aš atkentėjau su pirmagime iki siol dar kokį kartą 2 atsikelia , nors 6 metai)
Labai valgus
Ir kas mane šokiruoja - super hiper aktyvas - bėga , lipa, daužia, meta jis nei sekundės nepabūna, žodziu man ramybės nėra, pastovus max dėmesys, pastovus valymas paskui
Su dukra nepalyginsi, jes ji buvo angelas, kuri sėdėdavo ir vartydavo knygutes, tik naktim nemiegodavo ir labai vargom su alergijom, nevalgumu
Tai aišku man didelis dziaugsmas, kad galim maitint viską ir nereikia budėt su saukštu
Kokie skirtingi vaikai... Maniškė irgi labai aktyvi metgaitė, kalba daug, žaidžia jau su lelytėm ir aiškina kas kur į darbą eina kas dar ką daro
dėmesio daug reikalauja, bet jau vis daugiau ir savarankiškai pažaidžia. Miegas labai skirtingai, bet dažniausiai budinasi keliskart iš sapnų nerami. Su dienos miegais visąlaik vargstam, nes nenori, bet ir dar visai be jo dažniausiai neištempia. Tai naktinėjam su rėžimu. Į darželį neinam, nors rugsėjį pabandėm. Nusprendėm dar paauginti namie. Ant puoduko retsykiais ižsinori pati, kartais pasysioja, bet dar sauskelnės pilnumoj naudojam. Sveria apie 14kg, ūgis ~89 cm.
merginos, turiu kvaila klausima
ar maitinant MP galima daryti ivyniojimus su cello geliu? paskaiciau sudeti ir pagalvojau, yra ten visokiu dalyku, kurie patenka juk i kraujotaka, o vadinasi ir i MP... aisku gal ten visiski mikrogramai, bet vis tiek suabejojau...
jei negalima, ar apskritai kokiu nors ivyniojimu kremus ar anticeliulitinius galima butu naudoti ar nelabai? ar as cia perdedu jau?
Chinchinke parašė:
merginos, turiu kvaila klausimaar maitinant MP galima daryti ivyniojimus su cello geliu? paskaiciau sudeti ir pagalvojau, yra ten visokiu dalyku, kurie patenka …
Čia gal ne tas pats, bet kosmetologė parinkinėjo tam tikrą kosmetiką darant valymą, sakė jog gerai, kad paminejau del MP, nes ne viską galima naudoti. Tai tiesos jūsų mintyse tikrai yra.
Sveikos. Jau turbūt nemaža dalis atšventėte antrąjį gimtadienį
ką gavot ir dovanojote ta proga? Mūsų pupa kitą savaitgalį švęs, galvoju apie dovanas dar vis 🤭
Kaip šiaip auga vaikučiai? Ką mėgsta žaisti, kuo dažniausiai užsiima?
Mano panelė labai mėgsta šokti, piešti ir lego statyti. Ir filmukus 🤣 Matyt ta linkme teks dovanas galvoti.
Hipatija parašė:
Sveikos. Jau turbūt nemaža dalis atšventėte antrąjį gimtadienįką gavot ir dovanojote ta proga? Mūsų pupa kitą savaitgalį švęs, galvoju apie dovanas dar vis 🤭
…
Kadangi ne pirmas vaikas, ir visi namai lūžta nuo visų įmanomų žaislų, tai žinokit simboliškai žaislinę raketą už 10 eur paėmiau maximoj, dar pridovanos giminės kažką, draugai, o dovanos 100 proc neprisimins, tai nesinori išlaidauti
Bet kita vertus mes VISKĄ kas įmanoma turim, likę nuo sesės lego duplo mega dėžė, paspirtukai, balansiniai - nu full house
Aš net nežinau ko mes neturim
Spooky parašė:
Kadangi ne pirmas vaikas, ir visi namai lūžta nuo visų įmanomų žaislų, tai žinokit simboliškai žaislinę raketą už 10 eur paėmiau maximoj, dar pridovanos giminės kaž…
Na jo, tada reikia tik vietos rasti žaislams
o kas labiausiai pasiteisina mažajam?
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai