Rožės parašė:
O kada žadate keisti BB gultuko padėtį į aukštesnę?
Mūsų jau aukštesneje kokia savaite, kadangi besisupant jau daužėsi į žemę, dabar pakėlus jau gerai
Rožės parašė:
Mūsų jau aukštesneje kokia savaite, kadangi besisupant jau daužėsi į žemę, dabar pakėlus jau gerai
Hamakis parašė:
Pas mus irgi ant gultuko tik kai nėra kito varianto, tai per dieną apie 30-60min susikaupia. Norėtų jis daugiau jame pabūt, bet riboju.
O kaip pas juos daro? Kuo užkloja?
Rožės parašė:
As jau keiciu padetis
Gražispalva parašė:
Merginos, ką galite iš kremų, šampūnų rekomenduoti kūdikio pleiskanuojančiai galvai? Pastebėjau ir seborėjinį dermatitą atsirandantį. Galiu vaistinėj paklausti, bet…
Tik ne la roshe 🙈 bent mums jis dar labiau sausina galvos odelę ir labai negražiai paskui atrodo... Biodermos yra lyg kremas. Bet aš jau kai su la roshe firmos nusivyliau, tai dabar prieš maudynes tik tepu su kokosu aliejumi, kad suminkštėtų ir tada su vaikišku šampūnu tiesiog nuplaunu tą aliejų, švelniai su merliuku. Ir pastebėjau,kad mažėja 🤷
ashjuke parašė:
Tik ne la roshe 🙈 bent mums jis dar labiau sausina galvos odelę ir labai negražiai paskui atrodo... Biodermos yra lyg kremas. Bet aš jau kai su la roshe firmos nusi…
Aš ir panašiai tik su aromamos migdolų aliejumi ištrinu galva su šukytėm šukuoju kad atkibtų pleiskanos, ir tada turiu Manillos šampūna ir su juo plaunu.
Bet mūsų kakta baisiai pleiskanoja. Nežinau nei ką tept, su sviestmedžiu tepu nelabai ką padeda..
Prisiskaiciau kaip visos vaikus isrenget, tai as irgi prie tu kuri vaikus prirenge :))
Bet manau labai priklauso nuo namu temp, Lietuvoj dazniausiai namuose ypatingai butuose buna 24-25 laipsniai..
Pas mus UK saltas namas tai namuose temp dienos momentu buna 20-22 laipsniai max, o nakti net iki 18 nukrenta. Tai rengiu vaika ir su bodziuku ir su pizama ir kojinems ir dar apkloju silta vilnone antklode. Nemanau kad jam salta, bet neatrodo kad jam ten per karsta butu
YellowGirl parašė:
Aš ir panašiai tik su aromamos migdolų aliejumi ištrinu galva su šukytėm šukuoju kad atkibtų pleiskanos, ir tada turiu Manillos šampūna ir su juo plaunu.
Tada bandyt ant kaktos tepti drėkinimui skirtą kremą. Aš tepu biodermos
YellowGirl parašė:
Kaktą ir antakius tepu šituo: https://uogauoga.lt/katalogas/krabukas-bambukas/ Labai sumažėjo, liko tik ant antakių. Naudoju išsausėjimams ir sau, ir vaikams. Bet jis toks riebokas.
JoGu parašė:
Kaktą ir antakius tepu šituo: https://uogauoga.lt/katalogas/krabukas-bambukas/ Labai sumažėjo, liko tik ant antakių. Naudoju išsausėjimams ir sau, ir vaikams. Bet j…
Pagal sudėtį matau tai sviestmedžių ir simsodijų aliejai. Tai praktiškai tas pats.. 🤔
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai