Meilė13 parašė:
Bukit geros mamytes
Papasakokite savo diena ir nakti su mazyliais 🙈💙
Kai nubundam pasikeičiam pampi, pavalgom. Tada pabendraujam dar pavalgom ir miegot. Tada vėl viskas iš pradžiu.😀
Meilė13 parašė:
Bukit geros mamytes
Kai nubundam pasikeičiam pampi, pavalgom. Tada pabendraujam dar pavalgom ir miegot. Tada vėl viskas iš pradžiu.😀
Meilė13 parašė:
Bukit geros mamytes
Dienos sunkesnes pas mus, ilgiau budrauja, pamiega po valanda ir tai su white noise programele. Kitaip nemiega, o jei nemiega pervargsta ir vakare išvis būna piktas 🤦♀️ o nakti miega labai gerai, būna kad 5~4 valandas išmiega, būna kad net aš pati atsikeliu pirma o vaiks dar mieg😃 ir mus labai kankina pilvo pūtimai🤦♀️
odetukazzzzz68 parašė:
Sveikos. Maitinu pati. Pradejo skaudeti kairiaja krutine sukilo temperatura 38. Gal zinot kokiu budu galečiau numalšinti skausma ir temperatura?
Temperatūra paraceptamoliu, o krūtį masažuot ir kuo daugiau duot žįst
viktorijab620 parašė:
Dienos sunkesnes pas mus, ilgiau budrauja, pamiega po valanda ir tai su white noise programele. Kitaip nemiega, o jei nemiega pervargsta ir vakare išvis būna piktas…
O pas mus naktys prastesnes 🙈 paryciui nubunda alkanas ir vsio, iki ryto nemiegam, tada nusnaudziam dar truputi ir keliames.
Meilė13 parašė:
Bukit geros mamytes
Sveiki, pas mus naktys geros, keliu pati kas 3valandas, nes gimem mažiukai, mažiau nei 3kg tai norim priaugti, o dienos aktyvesnes, jau daug daugiau budraujam, ir su pilvuku irgi prasideda reikalai steni iki verkimo nors ne kieti tie reikaliukai pampi... bet darom vadinamaji ,,dviratuka,, tai kazkiek padeda jam
Iwanka parašė:
Vaje, užjaučiu... aš praeitą savaitę su belekokiu sinusitu prasikankinau - nei miegot, nei kvėpuot... dar ir dabar naktimis nosis kemšasi, o ryte valosi po kelias v…
Ačiū, jums taip pat sveikatos! 🤗Man turbūt irgi sinusitas prasidėjo, nes žali snargliai ėmė pūstis.
odetukazzzzz68 parašė:
Sveikos. Maitinu pati. Pradejo skaudeti kairiaja krutine sukilo temperatura 38. Gal zinot kokiu budu galečiau numalšinti skausma ir temperatura?
Temperatūrai paracetamolis, daug žysti vaikui keičiant padėtį kad smakriukas trintusi į skaudamą vietą. Man padėjo dar labai kopūsto lapas. Laikiau šaldytuve. Dėjau ant skaudamos vietos didelį lapą tik lapas negali dengti spenelio ir aureolės aplink. Plius tas dienas kol skausmas išsivaiksčiojo vaiksčiojau ir miegojau be liemenelės tik su maikute ant šleikučių užlenkus po krutine kad kopūsto lapo nepamesčiau. Man taip skaudėjo kad dešinės rankos negalėjau pakelt, jau buvo gūzai- sukietėjimai atsirandantys, šaltis purtė labai ir temp tirėjau. Per kokias 3 dienas susitvarkė. O galvojau jau blogiausio buvau prisiskaičius. O galvoju prisižaidžiau taip - kol kūrėsi pieno fabrikas o aš iš po cp miegojau su liemenėle maitinanciai matyt kažkur kažką užspaudžiau ir pan.
Sveikinimai pagimdžiusioms 💐
Kaip mamytės,ar su daug svorio dar gryžot namo,ar nešiojat kokius diržus pilvui?
Pati priaugus per visą nėštumą buvau 10kg.gryžau su +1, bet tas pilvukas toks dar yra,nors ant pilvuko visad riebaliuko budavo 🙈 gal kokius užsiėmimus-pratimus jau darot,kad jau kol gimda traukias,pamankštint ir pilvuką 🤔
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto