NAndrija parašė:
Aš pagimdžiusių mamyčių diskusijas skaitau su tokiu baltu pavydu 🫢😍 kokia laimė jau turėti vaikučius ant rankų 😊 na o mums lieka dar laukti, kasdien galvoju gal jau…
As taip pat 🙂
NAndrija parašė:
Aš pagimdžiusių mamyčių diskusijas skaitau su tokiu baltu pavydu 🫢😍 kokia laimė jau turėti vaikučius ant rankų 😊 na o mums lieka dar laukti, kasdien galvoju gal jau…
As taip pat 🙂
Giedrul parašė:
Ar beliko nepagimdziusiu? 🙂 gal kas ryt siuntima i stacionara turit? Kaip jauciates?
Aš turiu ryt siuntimą į stacionarą skatininui, tai taip tikiuosi, kad ryt jau ir skatins, o nereikės dar laukti kelias dienas ligoninėje. Jau taip norisi greičiau išsilukštenti 🙈
eernestaa parašė:
Aš turiu ryt siuntimą į stacionarą skatininui, tai taip tikiuosi, kad ryt jau ir skatins, o nereikės dar laukti kelias dienas ligoninėje. Jau taip norisi greičiau i…
O del ko skatins? Man apie skatinima nei kalbos nebuvo
Meilė13 parašė:
Bukit geros mamytes
Papasakokite savo diena ir nakti su mazyliais 🙈💙
Dienos pas mus tokios kad didziaja dienos dali budrauja, tik dziugina tai, kad budraudamas leidzia pasidaryti darbus namuose, labiau patinka miegoti ant ranku, paguldyti kur nors yra sunkiau, nes turi buti imiges stipriau, kad nejaustu. Naktimis keliasi kas 1.5 - 2 val🤦♀️ noretusi kad pamiegotu ilgiau, bet yra kaip yra....🤷♀️😊
Giedrul parašė:
O del ko skatins? Man apie skatinima nei kalbos nebuvo
Turiu GD su insulinu. Terminas 28 d., bet iki termino neleidžia nešioti.
Giedrul parašė:
As jau galvojau gal viena likau, nes diskusijos beliko tik pagimdziusiu mamyciu 🙂
Ne viena Jūs🙂 terminas buvo 19 dieną, vaikštau kasdien į stacionarą pasimatuot tonusų ir įdomu kada nuspręs skatint jei pats nepasirodys mažylis🤔 šiandiena labai įdomi nes šalinasi kamštis o ir skausmeliai užeidavo iki ašarų😳 bet po valandėlės praėjo ir teliko daug maž reguliarūs susitraukimai
@arune parašė:
Dienos pas mus tokios kad didziaja dienos dali budrauja, tik dziugina tai, kad budraudamas leidzia pasidaryti darbus namuose, labiau patinka miegoti ant ranku, pagu…
Mūsiškis dieną irgi ilgai budrauja, prisiskaičiau kad tokie mažiukai iki 1,5h turetu budraut ir galvoju tai kas blogai kad musu ilgiau budrauja
bet itariu nieko cia blogo;)
Giedrul parašė:
Ar beliko nepagimdziusiu? 🙂 gal kas ryt siuntima i stacionara turit? Kaip jauciates?
As irgi rytdienai turiu siuntima i gimdymo namus.. labai keista vaziuot ten, neisivaizduoju nei ka sakyt, nei ko tiketis. Nezinau ir kuriai valandai reiketu pasirodyti
Visada isivaizdavau, kad vaziuosiu jau begimdydama...
aurorum parašė:
As irgi rytdienai turiu siuntima i gimdymo namus.. labai keista vaziuot ten, neisivaizduoju nei ka sakyt, nei ko tiketis. Nezinau ir kuriai valandai reiketu pasirod…
Pas mane ta pati situacija.. į kuriuos gimdymo namus važiuosite?
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai