megani parašė:
Nors čia rašo, kad pritarė🤔🤔
Bet data sena, kovo mėnuo. Čia tik pirmieji svarstymai buvo, o tik neseniai paskelbė, kad keisis nuo 2023-01-01 😊
megani parašė:
Nors čia rašo, kad pritarė🤔🤔
Bet data sena, kovo mėnuo. Čia tik pirmieji svarstymai buvo, o tik neseniai paskelbė, kad keisis nuo 2023-01-01 😊
Alina.mano.vardas parašė:
O aš kitu klausimu. Šiuo metu 33+ savaičių ir pradėjau jaustis judesius ne tik virš bambos ir aukščiau, bet ir labai žemai, tokius krapštymus. Ar Jums irgi krapštos…
Ahaa ir man tas pats, klausimu kilo, anksciau jusdavau zemai kai sedejo, pries 3savaites pas gine buvom, buvo jau galvyte zemyn, dabar irgi vis pajauciu labai zemai kad krapstosi
gal nebus vel atsisedusi🙊😀
Ir dar klausimas 🙊 Kai jau artėja viskas, tai milijonas klausimu ir baimiu atrodo kazko nepraziopsoti... 😥 vakar susittaukinejo gimda, per visa diena gal kokius 5-6kartus, bet labai trumpai, susitraukia ir po keliu sekundziu atleidzia, skausmo nera, bet aisku, ta susitraukima jauciu, siek tiek buna paskausta pilvo apacia kaip pries mm, bet labai nezymiai. Kada skaitosi normalu, o kada jau reiktu vaziuoti i priimamaji? 33sav. Pas gydytoja 14 diena. Vaikiukas juda viskas gerai.
Monika111 parašė:
Ir dar klausimas 🙊 Kai jau artėja viskas, tai milijonas klausimu ir baimiu atrodo kazko nepraziopsoti... 😥 vakar susittaukinejo gimda, per visa diena gal kokius 5-6…
Tikrieji sąrėmiai skiriasi labai nuo šitų paruošiamųjų, pajausite iš karto. Skausmas eina aplink visa juosmenį. Ir tie susitraukimai kartojasi reguliariai kas 5-10 min. Tada jau galėsite važiuoti
Roteliaa parašė:
Tikrieji sąrėmiai skiriasi labai nuo šitų paruošiamųjų, pajausite iš karto. Skausmas eina aplink visa juosmenį. Ir tie susitraukimai kartojasi reguliariai kas 5-10 …
Tai dabar del situ gimdos susitraukimu keliu per diena galiu buti rami? ❤
Monika111 parašė:
Visiškai
organizmas ruošiasi gimdymui su siais susitraukimais. ❤️
Man kažkur prieš savaitę naktį buvo atsiradę tokie sąrėmiai, kad ėmiau įtarti, gal tikrai gimdymas prasideda... Tęsėsi apie porą valandų, gan skausmingi, reguliarūs, virš minutės trukmės, kartojosi maždaug kas 4 su puse minutės. Pozos keitimas nepadėjo. Apėmė visą juosmenį, plito ir į kojas. Sąrėmių programėlė jau kelis kartus parašė, kad laikas važiuoti į gimdymo namus. Nu ką.. Susirinkau daiktelius, galvoju, dar truputį pastebėsiu, ir jei stiprės, skambinu į ligoninę. Bet va nuėjau į dušą, ir išėjus ėmė sąrėmiai retėti, silpnėti, kol baigėsi. Taip kad čia visgi tokie paruošiamieji buvo.
Pasipasakojau, kad ir jums praneščiau, kaip gali būti. Taip kad mamytės, jei turit įtarimų, kad jau tikrieji sąrėmiai prasideda, prisiminkit dušą
Prasidedančio gimdymo dušas nesustabdys, o įkyrius paruošiamuosius gali
Monika111 parašė:
iki 15 kartu per diena gali buti susitraukimu. Nieko tokio.
Roteliaa parašė:
Visiškaiorganizmas ruošiasi gimdymui su siais susitraukimais. ❤️
Aciuuu, daug ramiau ❤
Man užeina nuo 30sav. Gimdos susitraukimai,kartais ir 10kart dienoje, atleidzia po minutes,o kartais ir po kelių valandų. Ne kartą išsigandus buvau,kad gimdau per anksti, bet praeina. Gydytoja ir tikrino,kas viskas gerai,kaklelis uždaras, zodziu paruošiamieji būna ir išties stiprūs!
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai