MOT1 parašė:
Biogaja🙂
Padėjo? Aš kelias dienas daviau, bet daktarė sakė nereikia, nebent po ligos 🤷♀️ Tai tik espumizaną dabar, kad padėtų išsipersti. Gal dar kažkas būtų veiksmingo?
MOT1 parašė:
Biogaja🙂
Padėjo? Aš kelias dienas daviau, bet daktarė sakė nereikia, nebent po ligos 🤷♀️ Tai tik espumizaną dabar, kad padėtų išsipersti. Gal dar kažkas būtų veiksmingo?
Vikuut parašė:
Turiu durną klausimąlėlytė mano gimė rugpjūčio 15d, tai kaip skaičiuoti, kada jai sukaks mėnuo? Šiandien rugsėjo 12 yra lygiai 4 savaitės, o aš galvoju, kad ga…
Teisingai galvojat
linnutia parašė:
Padėjo? Aš kelias dienas daviau, bet daktarė sakė nereikia, nebent po ligos 🤷♀️ Tai tik espumizaną dabar, kad padėtų išsipersti. Gal dar kažkas būtų veiksmingo?…
Mes jau du menesius geriam, tai mum jau ir taip gereja, nes auga ir tikriausiai tas itakoja mazesni pilvo putima, bet kiek žinau, tikrai blogiau nedaro. 🙂Mum nuo putimo tas infacol kolkas geriausiai padedavo atrodo, tik butinai pries kiekviena maitinima reik duot. Bandem ir sab simplex, espumisan iš vis mum visiškai buvo be efekto. Anie du bent padeda išsibezdet jiem.
Vikuut parašė:
Turiu durną klausimąlėlytė mano gimė rugpjūčio 15d, tai kaip skaičiuoti, kada jai sukaks mėnuo? Šiandien rugsėjo 12 yra lygiai 4 savaitės, o aš galvoju, kad ga…
Maniskis irgi ta pacia diena gime, na as skaiciuoju kaip menesius ne savaites, tai svesim menesiuka 15diena, nors realiai jis dar tik gimti turejo rugsejo 16d
Tame ir esmė kad gimdžiau užsienį, man pleistrą seselė nuėmė po 5 dienų nuo gimdymo. Sakė nebereikia jokių pleistru, jokiu kremu, nieko. Tik tiesiog po dušu be muilo praustis, ir po to nusausinti su rankšluosčiu ir viskas. Taip ir darau. Daktare Sakė, šitie siūlai patys ištirps, turi sugyti viskas per 6 savaites.. Bet man neramu. Eisiu pas gydytoją rytoj.
igelita parašė:
O sakykit kaip jums po cp liepe prižiūrėti žaizdą, kiek laiko klijuoti pleistra? Nes man tik akcentavo, kad padezinfekuoti ir viskas, kažkaip baisu nesiklijuoti, ne…
As UK tai man pleistra nueme po 12val, visiskai niekuom nereikejo tepti nei dezinfekuoti, tiesiog sake laikyti svaria vieta, nuolat apsiplauti ir su sreveteli apsisluostyti, kiek iseina kuo daugiau daryti oro voniu. Sugijo labai graziai. Man pilvas plokscias, niekas nesuto. Bet jei ir uzkrenta pilvas kazin ar pleistras jums gerai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai