2022.08.13 18:39 (prieš 3 m.)
Alina.mano.vardas parašė:
O kaip Jus čia tariates? Asmeniškai su gydytoja, ji pateikia kainoraštį, ar kaip? Atleiskite, aš visai žalia šiuo klausimu 😀.
Nėštumo metu mane prižiūrėjo akušerė iš Santarų, labai patiko todėl užklausiau ar galėčiau su ja tartis dėl gimdymo. Ji labai nustebo atsakiusi, kad profesionalumo nenupirksi, nežinanti ką galėtų daryti geriau, nebent šypsotis ar jai nesant kolegas perspėti kad atvyksta jos pacientė. Iš 3 gimdymų skirtingos patirtys. Išvada, geriau nesitarti o jei labai patinka kaip atliko savo darbą- po visko atsidėkoti taip kaip jauti, kiek negaila. Aš po antro gimdymo atidaviau viską ką turėjau, nes jaučiausi vienintelė lyg privačioj klinikoj. Praėjusį kartą jaučiausi terorizuojama sumokėti, nes akušerė pasitiko vienaip bet netrukus persimainė, išsidirbinėjo kaip tik galėjo. Nors pagimdžiau per kelias valandas, bet gimdykloj pragulėjau 6, kol baigėsi jos pamaina, nors atvykom anksčiau už ją, vaikui visi nešvarumai pridžiuvo, kita akušerė net nustebusi buvo. O su pirmuoju gimdymu tariausi, mokėjau pinigus, bet atvykau per tokį gimdyvių antplūdį, kad ta vargšė gydytoja drebančiom rankom lakstė ir nespėjo suktis, vistiek gimdžiau viena, vos prisišaukdama. Taip kad nieko negali suplanuoti o juo labiau nusipirkti. Turbūt geriausia pozityvus nusiteikimas ir tikėjimas, kad viskas bus gerai😊