ReDi. parašė:
Taip viskas abejom gerai 😊
Kokią programelę naudojat?
ReDi. parašė:
Taip viskas abejom gerai 😊
Kokią programelę naudojat?
akvile1996 parašė:
Sveikos, gal kuri gimdet nesenai Kauno klinikose? Gal galit papasakot kaip ten su gimdymo marskiniais? Ar duoda, ar savo reikia tureti? Kaip su palatom, ar silta? A…
Gimdymui marškinius duoda, gimdymo palatoje šilta. Jei norit privačios palatos šeimai, tai reikia iškart atvykus akušerės prašyti, kad įrašytų į eilę, jos paros kaina 50 eur. O ar gausit, tai kaip likimas lems🙈 mes šį kartą negavom.. pagimdžiau ir vyras turėjo išvažiuoti, perkėlė į bendrą dvivietę palatą. Jose irgi šilta buvo, su šortais ir maike vaikštinėjau visą laiką. Va kur tikrai šalta, tai naujagimių ligų skyriuje. Mus ten po 3d perkėlė iš akušerinio, nes mergytei didelė gelta buvo, tai kiaurai per langus pučia, persikėliau į lovą arčiau durų ir dieną naktį šalia lovos pajungtą šildytuvą laikiau atnešė slaugės.🌻
Gimle parašė:
Jūs turbūt omenyje turite intensyvią terapiją.Nes reanimacija - ligonio, patyrusio klinikinę mirtį, gaivinimas ir gydymas.
Tai ten vienas ir tas pats, kad ir akušerės vadino reanimacija
Kosmonautas parašė:
Kaip tempia pilvą, atrodo odos patempimo procedūra vyksta😀😀![]()
![]()
![]()
Šiuo metu pas mane tas pats. Ant tiek ,,gumbas,, iškyla ,kad skausmas veria ,net. Neįivaizduoju, ka ta mažylė ten veikia 🤔🙈🤣
O, kas jau gimdėt, ar jūsų istorija nors kiek su jūsų mamų gimdymo istorija panaši fiziologiškai? Na tarkim,kad labai ilgas gimdymas, ar trumpas, ar savaitę iki gimdymo viską skaudėjo,ar kaip tik ne? Ar čia nieko apsoliučiai bendro nėra?
Man mama sakė,pirmą vaiką gindė 10 valandų,o iki to laiko nebuvo jokių paruošiamųjų ilgų ir panašiai. Tai galvoju,hmm, gal ir man taio pasiseks😁 bet jaučiu čia nieko bendro nėra🙈
Mamukas777 parašė:
Taiva nzn ka daryti, purnadieni jau guldo vistiek mane bet dabar nerimauju :/ kad važiuot į priimamaji tai i kita miesta reikia, bkemba nežinau, lelius juda atrodo …
As tai vaziuociau vietoj jusu...nesikankit..
Oksana D. parašė:
O, kas jau gimdėt, ar jūsų istorija nors kiek su jūsų mamų gimdymo istorija panaši fiziologiškai? Na tarkim,kad labai ilgas gimdymas, ar trumpas, ar savaitę iki gim…
Mano mama gimdė tris kartus ir kiek pasakojo visi skirtingi 😀 sesės turiu dvi, kurios gimdė po du kartus, tai viena pagimdė ir pamiršo, kita pasikankino. Taip kad nesiečiau mamų gimdymo patirčių su dukrų. 🙂 Aš tikiuosi ištraukiau laimingą bilietą ir gimdysiu taip lengvai kaip viena iš sesių 🤞😀😀
ReDi. parašė:
Sveikos, na va, lapkritinukė pasibeldė šiandien su nutykiais 🙈 trumpai, tai apie 5 ryto čiut čiut pamaudeno, svarsčiau ar čia į wc noriu ar kokie paruošiamieji. Bet…
Sveikinimai, Aciu D. Kad viskas laimingai❤️
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai