Gimle parašė:
Pirmojo pasaulio problema, bet... ar ir jums taip plaukai kuokštais eina?
O wow! Baisiai kaip
Man neslenka visai ...
Gimle parašė:
O wow! Baisiai kaip
Man neslenka visai ...
Gimle parašė:
Ir aš prisijungiu prie pirmojo pasaulio problemos. Galėčiau kilimą nupinti iš nukritusių plaukų.
4 mėnesių proga mažylė išmiegojo 7 valandas. Ir gyvenimas mielesnis pasidarė.
Liute91 parašė:
Slenka...ir labai. O mano plaukai ilgi, tai visur namie "šniūrai" mėtosi, siurbk nesiurbęs. Pastebėjau, kad ir dukra pastoviai dabar aplipusi, ant jos žaisliukų pla…
Mano irgi ilgi, tai mėtosi ir ilgi ir trumpesni, kurie matyt nulūžta. Plaunu nuo pradžios su dviem skirtingais šampūnais nuo plaukų slinkimo. Taip pat vartojau 2dėžutes pregnacare vitaminų po gimdymo. Ir vistiek slenka. Jau nė nerišu gumele, tik sage susegu, kartais kasą susipinu. Niekas negelbėja, bijau ir šukuotis.
Gimle parašė:
Čia po vieno pašukavimo? Man dar visai neslenka, bet laukiu.
Cavy parašė:
Mano irgi ilgi, tai mėtosi ir ilgi ir trumpesni, kurie matyt nulūžta. Plaunu nuo pradžios su dviem skirtingais šampūnais nuo plaukų slinkimo. Taip pat vartojau 2dėž…
Reik plaukų priežūros priemonių ir papildų su biotinu. Man labai padėjo (bet dar prieš nėštumą naudojau). Dabar tik šampūną ir kondicionierių naudoju tokį.
Gimle parašė:
Man jau irgi pradėjo slinkti... Kadangi mano trumpesni plaukai, tai ne taip baisiai atrodo, bet jo.... Dar turejau vilties kad gal nepradės... Tai irgi plaukų visur pilna, o dar katinu plaukai, tai siurblys robotas dabar kasdien turibdarbo 😂😂
Geriu vitaminus plaukams, jie aišku proceso jau nesustabdys, bet gal padės naujiems ataugti 😉
ieva6891 parašė:
Čia po vieno pašukavimo? Man dar visai neslenka, bet laukiu.Čia po dušo. Plaunu kas antrą dieną. Nėštumo metu buvau kaip liūtas, daig naujų plaukų priaugo, o likę išvis neslinko, tai jaučiu dabar visi vienu metu krenta.
ieva6891 parašė:
Čia po vieno pašukavimo? Man dar visai neslenka, bet laukiu.
Čia po dušo. Plaunu kas antrą dieną. Nėštumo metu buvau kaip liūtas, daug naujų plaukų priaugo, o likę išvis neslinko, tai jaučiu dabar visi vienu metu krenta.