Yarinelle parašė:
sveikos, jungiuosi į Jūsu grupę.
pykinimas baigia mane nualinti. gal turite kokiu patarimu, kaip ji sumazinti?
Mėtinė kramtoma guma 😊
Yarinelle parašė:
sveikos, jungiuosi į Jūsu grupę.
pykinimas baigia mane nualinti. gal turite kokiu patarimu, kaip ji sumazinti?
Mėtinė kramtoma guma 😊
erika.777 parašė:
Deja islaukti reikia.. galit mineralinio vandens pagerti..siaip jau greitai turetumete jaustis geriau</blockquot
linaksas parašė:
Aš su berniuku pirmą nėštuma 4men buvau gyva tik lasalinems,kas į burną tas iš jos🙂 tai turbūt nuo organizmo priklauso.
Panasiai ir man jau tik dar iki ligonines nepasiryztu vaziuoti. Kaip merginos ir rase mineralinis, duonos traskuciai ir krekeriukai palaiko ant koju. Apie mėtine guma nezinojau- butinai pabandysiu. Aciu! beje gal kuri daretes PRISCA? per kiek laiko buna atsakymas?
Yarinelle parašė:
Panasiai ir man jau tik dar iki ligonines nepasiryztu vaziuoti. Kaip merginos ir rase mineralinis, duonos traskuciai ir krekeriukai palaiko ant koju. Apie mėtine gu…
Aš dariausi 12 27 dar atsakymų nėra 🙂sakė taip 10-12 dienu bet gali DB vėluoti.
linaksas parašė:
Aš dariausi 12 27 dar atsakymų nėra 🙂sakė taip 10-12 dienu bet gali DB vėluoti.
As ketvirtadieni esu uzsiregistravusi, atrodo laukiu kuo greiciau, kad galeciau buti rami😊
KissE. parašė:
Man metine kramtoma gums nepadeda , mineralinis su citrina gelbsti ir kažkiek krekeriai, bet visada jaučiu keista skonį burnoje, lyg kartumą , net nezinau kaip ji a…
Bandėt arbūzo pavalgyt ?
linaksas parašė:
Pirmas pirkinys ,pilvo gyventojui🥰
ka megsi mazyliui? 😊
Yarinelle parašė:
ka megsi mazyliui? 😊
Pati nemezgu,bet prasysiu draugės kojnyčiu🙂
Yarinelle parašė:
Panasiai ir man jau tik dar iki ligonines nepasiryztu vaziuoti. Kaip merginos ir rase mineralinis, duonos traskuciai ir krekeriukai palaiko ant koju. Apie mėtine gu…
Dariausi antradienį, atsakymas trečiadienį. Čia Santaros klinikose.
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai