Forumiete parašė:
Į vaisiaus vandenis bakterija įsimetė, dėl ko paskui nebeliko vaisiaus vandenų.
Baisus dalykas 😢😢😢
Forumiete parašė:
Į vaisiaus vandenis bakterija įsimetė, dėl ko paskui nebeliko vaisiaus vandenų.
Baisus dalykas 😢😢😢
Laura1981 parašė:
13 ir 19sav.yra pačios pavojingiausios.
O 19 sav., būtent dėl ko?
Rika parašė:
O 19 sav., būtent dėl ko?
Laura1981 parašė:
Man nuo sekmadienio prasidės devyniolikta kaip tik savaitė🙈
Supratau, kaip ir minėjo mergina matyt saugaus laiko nėra 🙈
Laura1981 parašė:
Man nuo sekmadienio prasidės devyniolikta kaip tik savaitė🙈
Rodos, kad 20 savaiciu kudikis jau buna pilnai issivystes ir jam belieka tik augti, tai tikriausiai todel ir galimi praradimai, jei kazkas chromosomiskai negerai. Bus truputi ramiau po 20 sav, bet kas liecia mamos sveikata(virusai, infekcijos ir tt), tai ramumo iki pat 9men galo nebuna deja🙈🙈
Rika parašė:
Supratau, kaip ir minėjo mergina matyt saugaus laiko nėra 🙈
Kažkaip ir man atrodo,kad nėra,tik reik būti ramioms ir tikėti savimi ir mažyliu🥰🙏
Mano gydytojas sako, tu tai kai pagimdysi tik nusiraminsi🙈jam atrodo,kad aš labai jaudinuosi visados🙈
erika.777 parašė:
Rodos, kad 20 savaiciu kudikis jau buna pilnai issivystes ir jam belieka tik augti, tai tikriausiai todel ir galimi praradimai, jei kazkas chromosomiskai negerai. B…
Taip🙈🙈🙈bet kęs stiprios moterys 🥰🙏
Raimikede parašė:
Tai aš tik paklausiau, į kurią temą reikėjo įsiterpt jei neturim dar vaikų? Prie ko čia tas mėgsta/nemėgsta šaltibarkščių? 🤔
Į jūsų savijautos, nėščiųjų aprangos, planuojamų ar neplanuojamų atostogų, pasisakyti po vizito, pranešimo apie nėštumą, apie santykius šeimoje. Ar jums per atviros temos? Tai mums jos per atviros kad skaitytų belekas. įsivaizduokit 200 žmonių nerašo o tik stebi, mes gi jūsų nepažįstam, nežinom ko jūs ten stebit.
__Fėja__ parašė:
Dukra gimus liepa, turejau 56 dydzio po 4-5 bodzius ilgom ir trumpom, 7 sliauztinukus, 2 komplektus kelnytes+bliuskute, 2 romperiukus (bodis+sortai), pilnai uzteko …
Skaitau jus ir galvoju ir mano dukra gimus liepą bet as nepamenu kokiu rubu kiek turejau 😳 tada pasiziurejau i jusu ir mano vaiku amziu 😂
Mano dukra atpylinedavo tai drabuziu rrikejo labai daug bet nusipirkti papildomai visada spesim
I atostogas jau as noriu irgi labai bet tik nuo balandzio vidurio eisiu
Voque parašė:
Ne minimumas bet taip neverta![]()
Aš nesuprantu kaip jūs su jais taikstotės, nuoširdžiai. Kaip ir su ginekologe tokia,atleiskit bet uz save visai nepastovite, arba tada jus nesijauciate jau taip blogai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai