Vikusia2023 parašė:
Ačiū, bandysiu įsigyti ir šį kremą. Čia grynai kūdikiams skirtas Bepanthen?
Taip, bepanthen baby
Vikusia2023 parašė:
Ačiū, bandysiu įsigyti ir šį kremą. Čia grynai kūdikiams skirtas Bepanthen?
Taip, bepanthen baby
trashkius parašė:
Ir mums rečiau kakoja!!! Nakti iš vis ne, tik diena ;)) o dėl užpakaliuko tai paprasto krakmolo nebandėte? Mums apsitvarke, kitko nebepirkau, dar esam gavę dovanu i…
Ne, bet pabandysiu, ačiū ☺️
trashkius parašė:
Ir mums rečiau kakoja!!! Nakti iš vis ne, tik diena ;)) o dėl užpakaliuko tai paprasto krakmolo nebandėte? Mums apsitvarke, kitko nebepirkau, dar esam gavę dovanu i…
Mums ir šitas balzamas nepadeda 🤦
Vikusia2023 parašė:
Sveikos, mamytės! Kaip kovojate su užpakaliuko iššutimais? Mes naudojam ir pataisų sporas, ir Sudocream, ir Weleda su cinku, pakeitėm kelias rūšis sauskelnių, nieka…
Ieskociau priezasciu, o ne kuo panaikint sutima. Nes reailiai nesprendzia tie tepalai problemos. Sodocrem, sporas naudoju labiau prevencijai.
Kokias sauskelnes naudojat? Ar laikot be sauskelniu dienos eigoje? Maniskiai nei vienas nesuto, bet naudojau visada tik japoniskas. Ir oro vonios butinai.
Vienintelis kartas kai kazkas ten buvo atsitike ir niekaip nepagijo tai ir buvo ne siaip issutimas, o grybelis.
Gyvas-smelis parašė:
Maitinu tik mišinuku. Deja kakoja irgi tik kartą paroj, kartais kas dvi. Tačiau kakutis būna tyrelės konsistencijos.
Na aš randu pampį tokio biškį kietesni, o paskui jau normalus toks.
Tai gal čia viskas ir OK, kad taip rečiau daro. Svarbu išvis daro
liute94 parašė:
Ar yra čia mamyčių kurios maitinate tik mišinuku?
Kaip jūsų vaikučiai kakoja? Maniškis praktiškai kas antrą dieną ir taip kakis prie…
Maniškis ant mišinuko ir kakoja kasdien. Buvau pakeitus misinuka tai kietino kakutį ir spalva keitėsi į žalia, tad atgal grįžom į sena misinuka
Pradedu galvot kad turiu mazai pienelio..
vis valgo retai jau kada jam užtenka kruties, nes tenka duot viena kruti tada kita, o kartais dar ir mišinuko pabaigai... ne visada bet jau 2 k i diena reikia primaitint mišiniu.
Bandžiau nusitraukt vakar vakarui pienelio tai per tris kartus traukimo is abieju krutu 125 ml gavosi..
Pradedu matyt kad jau huggies pampersus 1 nr išaugom.
Rytoj einam menesio vizito pas daktarele ziuresim kiek sveria maziukas, nes man jau kerta ranka laikyt ji, o kas bus toliau..
Ar turejot jau antra augimo šuoli?
Manau mum jo jau nuo vakar antra diena..
liute94 parašė:
Ar yra čia mamyčių kurios maitinate tik mišinuku?
Kaip jūsų vaikučiai kakoja? Maniškis praktiškai kas antrą dieną ir taip kakis prie…
Maniškė valgo mišinuką, taipogi tuštinasi kas dvi dienas, būna kad kartą per dieną, o yra buve kad tik trečioj dienoj pasituštino. Kakis sakyčiau kaip tokio tiršto kremo konsistencijos. Irgi įdomu ar čia normalu.
Vikusia2023 parašė:
Sveikos, mamytės! Kaip kovojate su užpakaliuko iššutimais? Mes naudojam ir pataisų sporas, ir Sudocream, ir Weleda su cinku, pakeitėm kelias rūšis sauskelnių, nieka…
Aš naudoju tik paprasčiausia krakmolą
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai