JolitaJ parašė:
Sveikos. Ar jūsų 4sav kūdikiai jau guguoja? Nes maniškis tai kaip ir neguguoja nors mums tuoj 5sav.
Mūsų neguguoja, bet spygauja 😁
JolitaJ parašė:
Sveikos. Ar jūsų 4sav kūdikiai jau guguoja? Nes maniškis tai kaip ir neguguoja nors mums tuoj 5sav.
Mūsų neguguoja, bet spygauja 😁
JolitaJ parašė:
Mum tuoj 2men neguguoja
Mildavy parašė:
Kiek valandu budraujate per diena mazdaug?🧐
Dienos metu labai mazai, vakare ilgai nuo 4-6h nes neuzmiega ilgai, diena pramiega😊
Aguamenti parašė:
Jei jūsų mieste netoliese yra Depo tai ten Huggies perkant 2 vnt po 84 vienetas kainuoja 14.99😊 gal kam bus aktualu.
Geras! Nebuciau pagalvojusi depo paziureti
Mildavy parašė:
Kiek valandu budraujate per diena mazdaug?🧐
Oj budraujam po 4-5 valandas. Linksminamės kaip turi but
Faustaa parašė:
man tai huggie pačios geeriausios! pirkom 84. vnt už 20 €
Aš su lauknešėliu ligoninėje gimus vaikui gavau maximos lankstinuką, kur reikia internete prisijungti prie savitarnos ir užregistruoti kortelę į mažylių klubą, tada sauskelnės ir servetėlės, ir kitos vaikų priežiūros priemonės, netgi kanceliarinės priemonės yra su 20% nuolaida visada, tik nežinau ar visur davė vienodus, aš Klaipėdoje gimdžiau
edernesta parašė:
Aš su lauknešėliu ligoninėje gimus vaikui gavau maximos lankstinuką, kur reikia internete prisijungti prie savitarnos ir užregistruoti kortelę į mažylių klubą, tada…
Visoje Lietuvoje tos nuolaidos galioja,jei per programėlę prisijungi prie mažyliu klubo..gal ir galima su paprasta kortele kažkaip prisijungti.. aš jau 10m prisijungus
EDITAMAK parašė:
Visoje Lietuvoje tos nuolaidos galioja,jei per programėlę prisijungi prie mažyliu klubo..gal ir galima su paprasta kortele kažkaip prisijungti.. aš jau 10m prisijun…
Taip taip gimus vaikui galima prisijungti Mažylių klubo 😁 aš irgi jau prisijungiau. Beje nebūtina jungtis prie savitarnos, tą galima padaryti Maximos programėlėje telefone.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai