gabytenevins parašė:
Tikrai, dauguma jau dekrete, tai pasipylė žinutės, dabar prisėdau po visos dienos lampėdžiuose, tai žiūriu +50 pranešimų 😄🌸
Galiu paklaust is kur suknele ?
gabytenevins parašė:
Tikrai, dauguma jau dekrete, tai pasipylė žinutės, dabar prisėdau po visos dienos lampėdžiuose, tai žiūriu +50 pranešimų 😄🌸
Sveikos! Aš irgi labiau paskaitau, nei kad rašau, bet užsuku beveik kas vakarą. Labai daug informacijos ir šiaip tokio palaikymo randu, kad ne vienintelė dar iki galo nesusipirkus visko, kad irgi visom būna įvairių baimių. Džiaugiuos čia prisijungus 🙂 pirmas mano vaikas, kažkaip atrodo kuo arčiau terminas, tuo labiau nieko nebesuprantu... 😀
skani_zemuoge parašė:
Iš Shein ir lankelis iš ten 🌸
Wikoozie parašė:
As su tustinimosi problemom susiduriau jau gana seniai. Turbut kokia 25sav. Buvo sunku iki mirguliavimo akyse ir sirdies permusimu. Du syk naudojau miklcrolax kliz…
O magni geriat, jisai vienintelis mane gelbėja nuo vidurių užkietėjimu...dar plius ir nuo kito kas priklauso.
gabytenevins parašė:
Kokia Jus graži🥰🥰
Aija parašė:
Kokia Jus graži🥰🥰
Ačiū labai! ❤️🌸
šventė parašė:
Deja, manau, kad mano blogesni rodikliai..
Mamukas777 parašė:
Sveiki. Iš kur jūs konkrečiau?
Iš Klaipėdos, gyvenam prie Mažvydo alėjos.
3kitten parašė:
O Kauniečių ar yra? Kur planuojate gimdyti? Man su terminu labai neaišku, nes placentos pirmeiga ir 34 sav jau spręs kiek leidžia nešioti. Lankausi Mažylyje, bet to…
O Mazylis ne nuo 37 sav gimdymui priima? Kazka lyg gydytoja minejo, kad jei anksciau prasidetu, jie nepriimtu net
Mamukas777 parašė:
Atsiras didesnė už mane?![]()
Panašiai ir pas mane... Labai nepergyvenu jei aplinkiniai nereplikuktų 🤦
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai