2023.08.21 14:52 (prieš 2 m.)
Karpet parašė:
O kas pas jus per situacija issamiau?
Pas mane su antru nestumu, vidury nutruko vystymasis, del krastinio virksteles pri…
Vaisiui nustatyta bradikardija (širdies ritmas labai labai žemas, kai jis turėtų būt apie 130 tarkim, tai mano lelytei dažniausiai 70-80 vidurkis, padidėja iki normos jis tik judesio metu (arba tiesiog toks sutapimas) dažniausiai, o paskui vėl krenta), esu stebima nuo 24sav.Klinikose kas savaitę. Iki tol buvo irgi kaip ir viskas ok, 24sav.kardioechoskopijai važiavau (turim šeimoj bėdų su širdim), tada ir pastebėjo, kada ir kaip čia viskas įvyko, neaišku. Tik tiek, kad lelytė auga, jokių širdies dekompensacijos požymių nėra, vandenų irgi norma, bet kuo toliau, tuo didesnę dali ji praleidžia toj bradikardijoj ir tada automatiškai fiksuojama neigiama virkštelės kraujotaka, kas man neduoda ramybės.
YellowGirl parašė:
Jei dabar operuojam, gydytoja sako minimalios tikimybės kad išgyvens. O jei išgyvens neaišku kokia gyvenimo kokybė būtų, nes jis turi dar daug priedu patologijų, ku…
Gal kiek grubiai pasakysiu, bet realiai tas laukimas toks tik tuščiom viltim. Labai labai stipriai apkabinu, sunku įsivaizduoti kaip jaučiatės❤️