MiegaIiuke parašė:
Kurioj palatoj gulit? Turbut akuseriniam ? As jau naujagimiuose,ir mergaite sildomoj lovyte,bet mes su zondu,nes nemokam zysti.
Akušeriniam, 2069 palatoj
aš tikiu, kad Jum reikia dar gerokai sustiprėti, kad galėtų žįsti pati, mano pirmom dienom nelabai irgi dar ėmė normaliai, bet sesutės visos matė ir sakė, kad ji tikrai paims krūtį, yra labai aktyvi ir tikrai aš pati maitinsiu, kokia palaima man buvo tie žodžiai, nes su pirmąją girdėjau tik "ji per silpna, ji nežįs ir pan.", pirmąkartei mamai tąkart tikrai buvo sunku girdėt tai ir varė stresą, o dabar jau patyrus, žinojau, kad vis tiek išmokysiu, bet tokie žodžiai tik dar didesnis stimulas buvo
Cavy parašė:
O aš šiandien maitinimo naktinukų dar 2 užsisakiau, nes 1 teturėjau. Matyt be reikalo. Išties su pirmu labai patogu man tie ligoninės buvo. O dabar galvojau nieko n…
O Jūs prašykit, kad žindymo konsultantę iškviestų ir pagelbėtų
Aš naudojaus Klinikų naktinukais, nes savų man tikrai būtų gaila, nes sušyli, apsiprausi jie visi jodu išsitepa geltonai, tai nesidėjau. Šiandien jau išsimaudžiau kaip žmogus, tai gal dėsiu savus, bet atsargai turiu dar 2vnt., gal ir nesidėsiu savo išvis🤣 aš šiaip realiai viskuo naudojuos, ką duoda. Atnešė pampersiukus, sakau savo turiu irgi, sako ai, imkit dabar kol kas mūsų, nu tai ir naudoju jų 🤣 rūbelius irgi turbūt tik ryt savus dėsiu, nes ten gulėjo, rengė jie savais, sako ar savo turit, sakau turiu, bet galit rengti ir ligoninės, o kita kaip tik sako savų nenešti geriau, nes paskui deda gi plauti ir niekas ten jau nesužiūrės kur mano, kur Tavo