Cavy parašė:
Kaip ligoninė vadinasi? Per e sveikatą nerandu. Man tik donelaičio meta vaikų ligoninę 🤔
Tai taip ir yra viskas
Cavy parašė:
Kaip ligoninė vadinasi? Per e sveikatą nerandu. Man tik donelaičio meta vaikų ligoninę 🤔
Tai taip ir yra viskas
Wikoozie parašė:
Tai taip ir yra viskas![]()
Tik skaitosi vaiku ligonines konsultacine poliklinika.bet is esmes tas pats reikalas:D.
Ar kuri jau susidūrėt su plaukų slinkimu? Gal žinot kokių stebuklų? Aš žinau, kad čia natūralus dalykas ir turi jie išslinkti, bet kažkaip kai saujom renku plaukus, o jų ir šiaip vos 5 ant galvos, baisu daros plikai likti, aš galvą bijau plauti, nes tiesiog kuokštais pasilieka vonioj🙄
Aija parašė:
Ar kuri jau susidūrėt su plaukų slinkimu? Gal žinot kokių stebuklų? Aš žinau, kad čia natūralus dalykas ir turi jie išslinkti, bet kažkaip kai saujom renku plaukus,…
Oho,man visa gyvenima slenka,bet jie stori ir ju labai daug,tai viskas iprasta:))bet va vis galvoju,ar jus visos irgi traskat kaip cipsu maiselis? Nu baisiai nuo koju iki ranku pirsciuku. Belekaip visas kinas traska. Cia gal truksta kažko ar normalus periodas? Neoamenu kažkaip kad su pirmaja taip butu buve
Aija parašė:
Ar kuri jau susidūrėt su plaukų slinkimu? Gal žinot kokių stebuklų? Aš žinau, kad čia natūralus dalykas ir turi jie išslinkti, bet kažkaip kai saujom renku plaukus,…
Atsimenu su sūnum nuo 3mėnesių kaip prasidėjo, tai atrodžiau kaip kiaušas, nes baisiai išslinko šonai galvos ir deja nuo to niekur nepabėgau, visokius ir kolagenus gėriau ir vitaminus ir kaukes ir panašiai, bet slinko iki kol sūnui suėjo 6mėn, tada pradėjo atauginėti 😅 tai taip nelaukiu kol tai prasidės, nes negali būti susirišus plaukų 🙈 o dabar tai pagrindinė šukuosena 😂
gabytenevins parašė:
Atsimenu su sūnum nuo 3mėnesių kaip prasidėjo, tai atrodžiau kaip kiaušas, nes baisiai išslinko šonai galvos ir deja nuo to niekur nepabėgau, visokius ir kolagenus …
Tai taip ir sakoma, kad 3mėn.pradeda slinkti ir nurimsta ties 6mėn., bet aš tai bijau po mėnesio visai plika pasilikti, net tie plaukai, kurie maži išdygę buvo atrodo iškrenta🙄 dabar irgi dieną naktį jie surišti, tai irgi ne į naudą
šuo mūsų dabar tiek nebesišeria kiek aš🤣
Wikoozie parašė:
Oho,man visa gyvenima slenka,bet jie stori ir ju labai daug,tai viskas iprasta:))bet va vis galvoju,ar jus visos irgi traskat kaip cipsu maiselis? Nu baisiai nuo ko…
Ne, traškėt tai niekas netraška🤭 ir su pirmąja nebuvo
Aija parašė:
Tai taip ir sakoma, kad 3mėn.pradeda slinkti ir nurimsta ties 6mėn., bet aš tai bijau po mėnesio visai plika pasilikti, net tie plaukai, kurie maži išdygę buvo atro…
Bandyk segti sage, tai mažiau žaloja.
Bet istikruju mamyciu kiek dabar daug nebera... Anksciau nespedavai skaityt visu tiek daug buvo, o dabar galima sakyt tik kelios...gaila aisku mes tikrai cia pragyvenom dalele gyvenimo kol laukiames isvis cia viskas taip vyre pas mus
o dabar labai tylu nieko ner, net liudna
Užsiėmusios mamos, nėr kada pasakotis panašu.
o mes štai gulim, bandau užmigdyt nakčiai jau antrą kartą, vyras šalia pučia saldžiai, o aš maitinu, sedžiu telefone..
Dažnai užmiegam abi sulipusios, paskui vidury nakties, kai pabundu perkeliu i lopšį 🫠
Bandau skaičiuot laiką pagal anksčiau pasidalinta straipsnį, dieną visai gerai sekėsi, bet nakti niekaip nepavyksta pataikyti kada užmigs, tikiuosi vis o ji atibubda už 20 min, akytės stačios ir ka tu jai :DD ir taip nueinam miegoti apie vidurnaktį..
Dabar parašėt apie slinkimą plaukų, tai tikrai liudniau pasidarė. Galvojau visad kad pagimdžius iškart pradeda slinkti, nesidomėjai apie tai. O dabar baisu ir taip nebuvau patenkinta šukuosena, tai kad dar laukia vaje 😃 Dėl rišimo, tai gerai plauku segtukas i kuoduka susegti. Palaidais nekažką, vis užčiuopia sruogą mažos rankutės ir išpeša.
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai