Evitaa parašė:
Šiaip dar nesam daug išragavusios, bet pradžioje daviau einamiausias daržoves: bulvė, cukinija, kalafioras, brokolis, morka, moliūgas. O dabar iš vaisių tik obuolį …
Aciu lb. uz patarimus!🤗
Evitaa parašė:
Šiaip dar nesam daug išragavusios, bet pradžioje daviau einamiausias daržoves: bulvė, cukinija, kalafioras, brokolis, morka, moliūgas. O dabar iš vaisių tik obuolį …
Aciu lb. uz patarimus!🤗
edituliuks parašė:
Mes turim lavinamaji kilimeli su uzdaromais sonais ir stangom, tai ji kojomis apsiveja tas stangas, kojomis nulenkia sonus, guledama ant pilvo, remiasi viena ranka,…
o kols kilimelis?
whyimhere parašė:
o kols kilimelis?![]()
Is Ricokids. Pagooglinus iskart meta. Mes ta su lapiukais turime.
edituliuks parašė:
Mums 5,5 men mazike pries kuri laika pradejo sliauzti atbulom, bet dar ne taip intensyviai. Snd palikau ant lavinamojo kilimelio ir, kol sudejau skalbinius i skalbi…
Turim manieža 1,5m ×2m, tai jame ant pilvo visa liena ir leidžia, bet čia labiau dėl apsaugos nuo brolio nes tas lipa žnybia, trenkia spiria
Sveikos Mamytės. Kaip jums reikalai su svoriu ir plaukų slinkimu?
Gal kuri žinot labai gerą kirpėją stilistą plaukų dažymui?
Pas mus tai jau vartomes nuo nugaros ant pilvo per abi puses, kelis kartus atsivertė atgal. Svoris labai prastai auga, 5.5 men. Svere 6.5kg ponaitis (gimė 3.5kg). Naktį keliames kas mazdaug 1.5-2h 😃
Man pačiai svoris niekaip nekrenta, nors po 1 vaikp atrodo magiškai krito. Vilties netenku, panašu teks susipirkti naują spintą tiesiog 😃
Su plaukais tai per nėštumą džiaugiausi kad visiškai neslenka, nes pas mane jie visad slinkdavo, tai dabar vėl toks biški liūdesys nes vėl pilni kampai mano plaukų, atrodo nespėju siurblio jungt.. 🙃 nėra kad kuokštais bet vistiek. Dėl svorio tai praėjus mėnesiui po gimdymo grįžau į savo svorį, tik kadangi nėštumas praplatino dubenį, tai negalėjau užsidėt kaikuriu džinsų, bet dabar jau nėra tos problemos. Pats pilvas nukrito per kelias sav, atrodė kad vaikas ištikro atsirado iš kopūsto, nes jokių požymių neliko 😅 tai tas mane labai džiugino. Vaiko svoris dabar 9kg, ir esam 70cm 😁 6mėn už 9dienų. Tai auginu dičkį. 🤓 Vartosi irgi tiek ant pilvo tiek nuo pilvo ant nugaros į visas puses, bando šliaužti bet dar sunkiai supranta kaip rankas į priekį iškelt, tai šliaužia atbulomis ir aplink save 😁
Sveikos mamos. Baigiu išprotėti. Atrodo visom dienom jaučiu nerimą. Vis pergyvenu ar mano dukrytei viskas gerai. Dabar jai yra 5,5 mėn. Visiškai nenori ir nebando kišt jokių kramtukų ar žaislų į burną. Taip pat kažkokį įgūdį įgavusi po kiek laiko jį pratanda. Pvz buvo pradėjusi vartytis. Dabar visiškai nebesivarto. Ir taip su visais igūdžiais 🤯 Ar yra dar tokių nekišančių nieko į burną arba vis prarandančių įgūdžius?
Evea parašė:
Sveikos mamos. Baigiu išprotėti. Atrodo visom dienom jaučiu nerimą. Vis pergyvenu ar mano dukrytei viskas gerai. Dabar jai yra 5,5 mėn. Visiškai nenori ir nebando k…
Lb. pažįstamas jausmas: aš taip pat nuolat nerimauju dėl savo dukrytės. Teko kalbėti apie tai su kita mamyte, tai ji sakė, kad daugelis mamų taip jaučiasi, tik apie tai nekalba. O kiek laiko Jūsų dukrytė jau nesiverčia, ar nekiša nieko į burnytę? Būna juk, kad vaikelis daro ką nors, kol išmoksta, paskui jam tai neįdomu. Jei tik porą dienų nesiverčia, gal po keletos dienų jai ir vėl bus įdomu verstis. Gal pagrindas per minkštas? O žaisliukus keičiate? Gal jau tie irgi matyti ir nebeįdomūs? Teko ir tėvų daržely skaityti, kad vaikučiai lb. protingi, jiems reikia keisti žaisliukus, guldyti vis į kitą lovytės pusę ir pan.
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai