2024.05.31 23:12 (prieš 1 m.)
Zyluttė parašė:
Kaip pasireiškė preeklampsija? Aš jos irgi labai bijau. Spaudimas geras, slapimo tyrimai (buvo geri prieš 2 sav), bet va kelintą dieną paskauda galvą keistai.…
Man asmeniškai pirmas pozymis buvo kūno tinimas,kojos kaip kaladės,rankos sutino ir viena ryta net veidas patino. Tai gydytoja liepė sekti spaudima namie,na ir ka beieškant spaudima jis aišku man sukilo tiek ,kad teko i priimamajį kreiptis. Paguldė ištyrė,baltymo nerado ,spaudima su vaistais pareguliabo ir namo paleido. Bet po keliu diena po vizito pas savo ginekologe gavau siuntima atgal i priimamaji,nes spaudimas vistiek aukstas ir su vaistais buvo. Nuvažiavau, paguldė, tyrimai visi geri,palaikė pora dienų ir paleido vel namo. Po nepilnos savaitės vel vizitas pas gydytoja stacionare ir jau ten manes nebepaleido, spaudimas aukstas,pasitarė su skyriaus vedėja ir paguldė su nutikimus, kad iseisiu jau tik su leliuku ant ranku. Ir aišku tyrimai parėjo jau blogi,baltymo rado virs normos ir pripažino preklampsija. Tai rytoj laukia manes skatinimo "malonumai" ,labai laukiu,bet tuo pačiu ir bijau 🙈