Ashes parašė:
Jums sekasi...man nieko nevyksta ir bijau kad lauksiu virs 40 savaiciu 😅 kodel jums jau 38 savaite reiktu skatint? Del sveikatos bukles?
Del cholestazės.
Ashes parašė:
Jums sekasi...man nieko nevyksta ir bijau kad lauksiu virs 40 savaiciu 😅 kodel jums jau 38 savaite reiktu skatint? Del sveikatos bukles?
Del cholestazės.
Zolynelis parašė:
Man po labai mažai , bet galvoju gal tik išskyros ten sunku suprast 😀
Man žinokit atrodė, kad man vandenys teka iš pradžių, naktį atsikėliau į wc, per kojas pradėjo bėgt vanduo... ir tik ryte kamštis pamažu šalinosi, ligoninėj tik ir paaiškino, kad ten jis
Deimante0202 parašė:
Dėl ko skatinimo nenorit? Pasidalinkit 👌
Nes pernesiosiu
Ashes parašė:
Tos kurios pagimdete, kaip greitai kunas grizta i buvusi? Ypac pilvas? Kaip ilgai dar buna apvalus po gimdymo? Ar kunas buna pasikeites jau gyvenimui? Nekalbu apie …
Su pirmagime po savaitės buvau netekusi 13 iš 16kg priaugtų ir pilvas atrodė, kaip negimdžiusios, tik ta juosta matėsi
Dabar praėję 8 dienos po gimdymo, nukritę 11kg iš 16kg priaugtų, pilvas neatsikišęs jau, bet bendras riebaliukas ant juosmens tikrai likęs
Man po pirmos dukros klubai šiek tiek ir liko platesni, nei prieš tai, krūtinė po metų žindymo buvo šiek tiek mažesnė, bet forma graži, negaliu skųstis
kaip bus dabar, nežinau, bet klubai manau dar šiek tiek praplatės, o su pilveliu susitvarkysiu sporto pagalba
kolkas nieko nedarau, nes dar pilvo raumenukai į savo vietas neatsistoję, dar per kelis pirštus prasiskyrę
klmn parašė:
Man nuo pirmadienio pateplioja rusvai tissiog išskyros tąsios su rusva priemaiša (matyt pamažu šalinosi). Šiandien pasišalino kamštis - pamačius abejonių neliks. K…
O dėl kokios priežasties jums skatins?
As tai irgi guliu ligoninej,rytoj laukia skatinimas,nes preklampsija pripažino siandiena,o iki šiol su hipertenzijos diagnoze gyvenau. Jau kai trečia karta paguldė i ligonine,tai jau iskart pasakė,kad jau nebepaleis namo kol nepagimdysiu 😀.
Uoga. parašė:
Nes pernesiosiu![]()
Na linkiu, kad greitai jums veikla prasidetų ir viskas būtų kuo sklandžiau 😊👌
Doro_teja parašė:
Man žinokit atrodė, kad man vandenys teka iš pradžių, naktį atsikėliau į wc, per kojas pradėjo bėgt vanduo... ir tik ryte kamštis pamažu šalinosi, ligoninėj tik ir …
Tai jums lyg vanduo buvo kamštis ? Nes aš viena rytą irgi jauciaus kaip apsisisiojus jau galvojau gal vanduo, bet galvoju kad negalėjo tiek mažai būt 😀
Ashes parašė:
Tos kurios pagimdete, kaip greitai kunas grizta i buvusi? Ypac pilvas? Kaip ilgai dar buna apvalus po gimdymo? Ar kunas buna pasikeites jau gyvenimui? Nekalbu apie …
Man šįkart per kažkur 10d apsitraukė gan daug, bet iki pilno susitraukimo praeis dar laiko. Bet ir po savaitės ligoninėje visus priaugtus 12kg numečiau ir grįžau namo su +200g nuo ikinėštuminio svorio. Su pirmagime gerokai ilgiau viskas vyko, nors buvau tik 8kg priaugus. Dabar net pilvas atsigulus įkrenta, ko jau seniai nebuvo dar ir iki nėštumo. Ant pirštų žiedai tik dar normaliai netelpa, prieš porą dienų tik vestuvinį žiedą jau galėjau užsidėti, sužadėtuvių čiut mažesnis, tai dar negaliu nešiot
Deimante0202 parašė:
O kiek maždaug kg nukrito iškart po gimdymo?![]()
Su pirmu po ligonines buvo -7kg
Dabar su 2 vaikučiu po ligonines tik -4kg buvo 😃
Nors dabar atsigavimas daug geresnis nei su 1. Na bet su svoriu reiks padirbet tikrai 😃
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai