KotrynaRenata parašė:
Tai mes lipdami i masina gi nezinom ir nesusiplanuojam, ar bus tas incidentas ar ne :))))
Tai faktas
Galetume, susiplanuotume, kad nebutu :).
KotrynaRenata parašė:
Tai mes lipdami i masina gi nezinom ir nesusiplanuojam, ar bus tas incidentas ar ne :))))
Tai faktas
Galetume, susiplanuotume, kad nebutu :).
Vysnine parašė:
Aciu aciu, na tikrai sunkiau nei pirma kart lauktis kol dar nera namuos vaiku![]()
aš jums esu parašiusi a.ž. prieš kelias dienas. ar gavote?
Nesakysiu321 parašė:
Net neesu mačius, kad kas nors mano aplinkoj tokius būtų naudoję 🙈. Gal jau pirkot? Jeigu taip, pasidalinkite kur 🙂
Žinokit tokių visokių dabar labai daug, kad būtų pritaikyta auto kėdutei, aš ir ale šiltą "miegmaišį" pirkau, kur tiks ir mažam, ir didesniam, ir minky pleduką, ir vokelį, kurie visi segasi į auto kėdutę
Tai planuoju pradžioj rengti apačioj merino smėlinukas, tada kokie šliaužtinukai ir dėti į tą miegmaišį, nes jis labai šiltas ir taip vežti, o mašinoj sušilus jį galima lengvai prasegti, kad nesukaistų. Bet turim ir Columbia kombinzoniuką nuo 3 mėn.
Alyvuoge_ parašė:
Žinokit tokių visokių dabar labai daug, kad būtų pritaikyta auto kėdutei, aš ir ale šiltą "miegmaišį" pirkau, kur tiks ir mažam, ir didesniam, ir minky pleduką, ir …
Perkračiau ką turiu - nes kai ką atidavė, tai pasirodo turiu aš tokį vokelį 🙈. Tik jis kaip vokelis, o ne susiaučiamas. Įdomu kaip prie kakliuko, nes jis neprisispaudžia. Turiu tokį : https://flokati.lt/lt/vaikams/miegmaisiai-kudikiams/universalus-miegmaisis-kudikiui-pupa/
Nesakysiu321 parašė:
Perkračiau ką turiu - nes kai ką atidavė, tai pasirodo turiu aš tokį vokelį 🙈. Tik jis kaip vokelis, o ne susiaučiamas. Įdomu kaip prie kakliuko, nes jis neprisispa…
Va va, dabar daugumą tokių gamina, gal atsižvelgiant į saugumo rekomendacijas
Pas mane tas šiltas miegmaišis iki kakliuko eina, bet gal kitu atveju galima su kokiu adialiuku viršutinę dalį dar pridengti 🤔
Neid parašė:
Gal patarks kurios mamytės su patirtimi. 😃 Nupirkau vokeli tinkantį į autokėdutę, kad automobilyje būtų patogu prasegti važiuojant ir saugiai prisisegtų. O dabar ga…
Vilna reguliuoja kuno temperatūra, neleidžia labai suprakaituoti, tai jei ir šilčiau lauke tai po apačia maziau galima rengti vaika.
_ragute_ parašė:
Mergaitės, o kokias kepurytes laukui pirkot savo mažiukam? Visai pasimečiau, kaip čia logiškai sukomplektuot. 🤦♀️
Nusipirkau dvi: viena plonesnė knito, o kita jau grynai žieminė strerntaler. https://www.sterntaler.lt/katalogas/merino-vilnos-kepure-kudikiams-dviguba/?modification=8958&_gl=1*1e2h429*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjw0t63BhAUEiwA5xP54UDLmW-r6fWKrWmOtb_q8u8HigbhOCtWI5B3oybCSlsgGOXPLw0ldxoCsSIQAvD_BwE
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai