jollifit parašė:
Aciu visoms! 😍😍 Laukiancioms, lengvo gimdymo! ❤️ Svarbiausia - nestresuokit! Nes stresas viska nutolina
Sveikinimai 🌺🥳🌺!
jollifit parašė:
Aciu visoms! 😍😍 Laukiancioms, lengvo gimdymo! ❤️ Svarbiausia - nestresuokit! Nes stresas viska nutolina
Sveikinimai 🌺🥳🌺!
Vysnine parašė:
Man irgi 4kg tkr zada, pirma 3850 gime, ir man didoki jau nesu auksta, didele, o dar jei virs termino...
Viskas bus gerai, išgimdysim
Gydytoja sakė jeigu pirmas vaikas toks būtų, tada jau mes nerimautume, bet kai trečias gimdymas, kad ir didesnis, turi pavykti
Kaupkim jėgas stūmimui 😄
Amber2024 parašė:
Viskas bus gerai, išgimdysim![]()
Gydytoja sakė jeigu pirmas vaikas toks būtų, tada jau mes nerimautume, bet kai tre…
Man žada 4.5kg gal net ir didesnį. Tačiau dėl netinkamos vaiko padėties, nesubrendusio kaklelio rytoj bus planinis cp jei naktį nenutekės vandenys
vaikelis bus pirmas.
Man visą nėštumą žadėjo,kad bus apie 4kg.
32 sav echo rodė,kad apie 3kg, gimdymo dieną,sakė,kad nu 3.7-4kg,akušerė visad tą patį sakė,ta prasme skirtingi žmonės su ta pačia teorija,kad nu nemaža. O gimė beveik 42sav, 3080g coliukė🫠 ir niekas nesuprato,kur čia buvo prasileista🫠
huana parašė:
Kada jums terminas buvo?
16d 😊
va buvom apsipirkti nuvykę ryte tai prasivaikščiojau. Dar namus apsivaliau, tai tokių stipresnių pamaudimų išlenda, bet ne taip, kad neitų pakentėti. Vargu ar kas daugiau vyks 🙄
jollifit parašė:
Jei kamatis isejo su vyru pajudekit... Mum lb padejo 😍
Gerai, kad eitu jį prišnekinti, o ypač dabar kai jau bet kada gali viskas prasidėti 🤭🤭🤭🤭
Vandutė parašė:
Man žada 4.5kg gal net ir didesnį. Tačiau dėl netinkamos vaiko padėties, nesubrendusio kaklelio rytoj bus planinis cp jei naktį nenutekės vandenysvaikelis bus p…
O kokioj padety vaikiukas?
snapiena parašė:
O kokioj padety vaikiukas?
Penktadienį buvo neįsistatęs ir atlošęs galvą, šiandien jis jau kitoj vietoje ne dubenyje užsisukęs ir įsistatęs skersai 😐
Klaud parašė:
As ir vis laukime.. bet emocine busena cia man vienai ar dar kam yra tokia jautri? Kas biski atrodo ir zliumbt norisi.. nesiveria niekas, skausmas tai sakes... kolk…
Labai idomu kaip tau sekasi? Gal jau pagimdei? 😍
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai