gelytea parašė:
merginos, o dabar pagelbekit, reikia dirzo, jau liepe gydytoja....kaip rinktis, pagal ka ir pns![]()
Mano gydytoja ir liepė nešioti diržą... Bet kaip man su juo nepatogu, visai ne taip kaip su antru vaikučiu 😃
gelytea parašė:
merginos, o dabar pagelbekit, reikia dirzo, jau liepe gydytoja....kaip rinktis, pagal ka ir pns![]()
Mano gydytoja ir liepė nešioti diržą... Bet kaip man su juo nepatogu, visai ne taip kaip su antru vaikučiu 😃
gelytea parašė:
as dabar ziurinejuosi babybjorna deveta, tai pakolkas randu kad labai labai nudeveti..nors raso jog vieno vaiko naudoti...manau cia viskas ir priklauso nuo paciu zm…
Tikrai daug nudėvėtų, manau, būna ir tris-keturis vaikučius matę, bet parduoda vis tiek kaip naują
su pirmagime naudojom, tikrai nenusidėvi taip, kaip Vintede būna "po vieno vaiko". Gal ta medžiaga daug skalbiant pablunka ties briaunom, bet kad būtų skylės ar rėmas sugedęs, tai čia jau labai tą gultuką kiaurą parą naudoti reiktų. O juk ir šiaip visuose gultukuose, supynėse, kėdutėse ir pan. kartu sudėjus per dieną maaaax iki 2 valandų rekomenduojama leist būti, realiai tiek net ir nebūna
Šiam kartui esu ir cocoonbaby gultuką nusipirkusi, bet dar naudoti neteko, tai nežinau, ar pasiteisins. Atrodo, visai patogus variantas.
beibis3310 parašė:
O gal dar kažkas galit rekomenduoti ergonominę nešioklę, kad tiktų daug maž nuo gimimo?😁
Man patiko Marsupi nešioklė, medžiaginė, bet su lipdukais, tai nereik rištis kaip su vaikjuoste. Ergonomiška ji
dabar jau esu atidavus, tai bandysiu vaikjuostę, kurios su pirma neturėjau, nes atrodė gan sudėtinga, ir dar nebrangiai pavyko rasti close caboo nešioklę - ši irgi dalinai konstruota, turi žiedus ir dvi dalis medžiagos, kad būtų paprasčiau įdėti mažuliuką. Tai žiūrėsiu, kas iš jų patogiau pasirodys pirmiems mėnesiems.
Beje, esu girdėjus visai gerų atsiliepimų apie boba bliss, ji irgi nuo pirmų dienų, su sagtim, bet pati nešioklė kaip vaikjuostė, medžiaginė. Norėčiau išmėgint ir šitą, tik suprantu, kad trijų tikrai neprireiks, ypač kad jau nuo kokio pusmečio norėsis pereiti prie tvirtesnės, konstruotos, kad sunkesnį vaikutį atlaikytų
gelytea parašė:
as dabar ziurinejuosi babybjorna deveta, tai pakolkas randu kad labai labai nudeveti..nors raso jog vieno vaiko naudoti...manau cia viskas ir priklauso nuo paciu zm…
Aš pirkau 1 vaiko naudota, tai tikrai jis kaip naujas, nei pabluke kur, nei medžiaga pairusi. Kiti tikrai dauguma manau melagingų skelbimų, nes kelis buvau gyvai apžiūrėt ir nepirkau, nes ten minimum 2-3 vaikų naudotas, ne vieno, kaip rašo
krekre parašė:
Man patiko Marsupi nešioklė, medžiaginė, bet su lipdukais, tai nereik rištis kaip su vaikjuoste. Ergonomiška jidabar jau esu atidavus, tai bandysiu vaikjuostę, …
Aš kaip tik Boba bliss įgijus pirmiems mėnesiams, atrodo smagi.
Su antragimiu turėjau Manduca twist pirmiems mėnesiams, irgi smagiai naudojosi.
krekre parašė:
Tikrai daug nudėvėtų, manau, būna ir tris-keturis vaikučius matę, bet parduoda vis tiek kaip naująsu pirmagime naudojom, tikrai nenusidėvi taip, kaip Vintede bū…
Viktorija.Nor parašė:
Aš pirkau 1 vaiko naudota, tai tikrai jis kaip naujas, nei pabluke kur, nei medžiaga pairusi. Kiti tikrai dauguma manau melagingų skelbimų, nes kelis buvau gyvai ap…
Tai vat vat..as ir galvoju, nu ar tikrai taip nusidevi nuo vieno vaiko
o kaina tai didele kaip tokiu
nu reikia rinktis ir ziuretis kad butu viskas adekvatu
bandysim ieskoti
as dar pigesni varianta zuriuos kinderkraft firmos, rai dar tas idomu, nes nu identiskas jis
Paulina1997 parašė:
Sveiko mamytės 🌸 gal žinot apie savivaldybių duodamus kraitelius? Klaipėda duoda ? Esu girdėjusi tik apie Kauno ir Vilniaus, tai gal jūs žinot ? 🌸
Yra sarašai kokios sav ir ka duoda intermete🙃daugelis kažka duoda tik keletas nieko
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai