Evah parašė:
Dar keisciausia, kad butent per placenta.lt siulo pasidarytitikrai itarciau, kad bando isiulyti siaip sau, savais tikslais.
Kodėl keista dėl placenta.lt ?
Evah parašė:
Dar keisciausia, kad butent per placenta.lt siulo pasidarytitikrai itarciau, kad bando isiulyti siaip sau, savais tikslais.
Airem parašė:
Sveikos, ar daug cia laukianciu mazylio po IVF proceduros?
Aš po fet🌸
Doro_teja parašė:
Man nėra 30, bet aš darysiu be jokių indikacijų.
Gal jums buvo pateikta labai jau peršamai, bet manau daugumą tiesiog informuoja, k…
Man nera 30 taip pat, bet darysiuos del saves, del sventos ramybes kaip sakant, iskarto ir lytis bus zinoma 🙈😅
LovBo parašė:
Tiesiog labai konkretus pasiulymas, juk NIPT testa daug kas daro. Jei butu informuojama nescioji apie tokio tyrimo galimybes, tai keista, kad nurodo konkretu tiekeja. Tai cia tiesiog prisidedant prie minties, kad gal siulo, nes su konkrecia vieta gydytoja susitarusi pasiulyti. O NIPT tyrimo, kaip ir pries tai buvusi nare minejo- net ir be indikaciju jokiu problemu nematau pasidaryti
Tik suprantu, kodel autorei galejo sukelti dvejone toks siulymas.
Evah parašė:
Labai konkretus pasiulymas, juk NIPT testa daug daro. Jei butu iformuojama nescioji apie tokio tyrimo galimybes, tai keista, kad nurodo konkretu tiekeja. Tai cia ti…
Manau, kad galim ir mes interpretuoti visaip, ir autorė. Mano gydytoja dėl kai kurių tyrimų man pvz Antėją rekomendavo, nes jos žiniomis ten dauguma darosi.
Tai mano reikalas kaip aš tą patarimą priimu
Tarp kitko, placenta.lt geriausią ir kainą siūlo, tai nėra blogas patarimas
Evah parašė:
Tiesiog labai konkretus pasiulymas, juk NIPT testa daug kas daro. Jei butu informuojama nescioji apie tokio tyrimo galimybes, tai keista, kad nurodo konkretu tiekej…
Placenta kaip suprantu dirba su trim skirtingomis nipt laboratorijomis, tai kaip tokia platesnio pasirinkimo bazė. Tuo tarpu klinikos dažniausiai bendradarbiauja su vienu partneriu. Pvz prieš kiek daugiau nei du metus mano klinika bendradarbiavo su latviais ir tada pasiūlė pasidaryti tokį, šiai dienai jie jau turi kita parnerį, manau taip pat pirmiausiai siūlytų darytis pas juos tik jau kitas partneris. Aš pvz svarstau vykti į Latviją dėl kainų skirtumo. Nes jau kaip ir esu atlikus su pirmu nėštumu būtent latvių laboratorijoje.
Tai kaip ir nematau nieko blogo jei pasiūlė atlikti tyrimus, kur galima rinktis iš keliolikos variantų
LovBo parašė:
Placenta kaip suprantu dirba su trim skirtingomis nipt laboratorijomis, tai kaip tokia platesnio pasirinkimo bazė. Tuo tarpu klinikos dažniausiai bendradarbiauja su…
As irgi svarstau i Latvija nuvaziuoti- pasidaryti ir isvyka, ir kartu su nauda
Gal labiau esate pasigilinusi ir issamiau lyginote kiek pigiau gaunasi Latvijoje lyginant su tokio paties issamumo NIPT tyrimu per placenta.lt?
Doro_teja parašė:
Manau, kad galim ir mes interpretuoti visaip, ir autorė. Mano gydytoja dėl kai kurių tyrimų man pvz Antėją rekomendavo, nes jos žiniomis ten dauguma darosi.
Patarimas ir informavimas yra vienas dalykas, kas yra ok
Man informacija buvo pateikta lyg tas tyrimas būtų privalomas, o tinkamiausias būdas jį atlikti būtent jų siūlomoje klinikoje
Informavimas buvo tik apie tai kokios kainos yra toje klinikoje ir kas ten įeina "o jus pagalvokit, pasirinkit jums tinkama paslaugų paketą"
Man įtarimų kilo ne dėl NIPT svarbumo arba savo sveikatos, o dėl gydytojos pasiūlymo ir įdomu buvo ar taip visos daro ir čia normali praktika
Airem parašė:
Sveikos, ar daug cia laukianciu mazylio po IVF proceduros?
Aš
Evah parašė:
As irgi svarstau i Latvija nuvaziuoti- pasidaryti ir isvyka, ir kartu su naudaGal labiau esate pasigilinusi ir issamiau lyginote kiek pigiau gaunasi Latvijoje l…
Aš dar nelyginau, placentoje labai daug pasirinkimo. Aš tik Lietuvoje už tą patį tyrimą, kurį siuntė į Latvijos laboratoriją mokėjau apie 500€, išplėstinis nipt Latvijoje 350€
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai