LovBo parašė:
Sveikos,
Aš savo iphone atsinaujinau ir viskas pradėjo veikti
LovBo parašė:
Sveikos,
Aš savo iphone atsinaujinau ir viskas pradėjo veikti
Mamma. parašė:
Pasirodau ir aš!🥰 Terminas rodo birželio 29-30d., bet greičiausiai perkopsim pas Liepos mažylius🤭
Sveikinimai ❤️🤩
Ywee parašė:
Sveikinimai ❤️🤩
Ačiū labai!🥺💞
Sveikinu visas naujas nėštukes prisijungus prie Birželinukų 🌸🌸🌸
Vos tiksėti pradėjo 6 savaitė mane suėmė tokie blogumai ir pykinimai ir vėmimai, kad net pasiilgstu pagirių, kaip būdavo lengva 🤣. Juokauju, žinoma 🤣 kartkartėm prisijungiu paskaityti, bet jėgų papliurpti nebėra. 😢 kad greičiau peržengčiau į nebepykinimo erą 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Laukiuosi 😊 dabar 6 savaitės ir 4 dienos. Bet džiaugsmą aptemdė žinia per echoskopiją, kad vaisius implantavosi labai aukštai gimdoje prie pat kiaušintakio. Dabar kas savaitę darys echo ir stebėsim, kaip keičiasi. Gydytoja nieko neprognozavo, kalbėjo "atsargiai". Sakė, kad reikia kad vaisius nusileistų žemiau į centrą. Jei ne, tuomet operacija.
Labai sunku išbūti su nerimu. Sunku tiesiog gyventi savo gyvenimą lyg niekur nieko ir laukti vėl kitos echo... Baisiausia, kad gali tekti patiems priimti sprendimą - nerizikuoti plyšimu ir operuotis, ar laukti dar ir dar, nors bus didelė rizika mano sveikatai...
Gal kas nors turite gerų istorijų, kai toks įtariamas negimdinis nėštumas baigiasi laimingai? ❤️
Superteta parašė:
Laukiuosi 😊 dabar 6 savaitės ir 4 dienos. Bet džiaugsmą aptemdė žinia per echoskopiją, kad vaisius implantavosi labai aukštai gimdoje prie pat kiaušintakio. Dabar k…
Sveika, turėjau identišką situaciją. Viskas baigėsi laimingai, į kiaušintakį neaugo, nusileido ir vystėsi puikiai iki galo.
Dar noriu paklausti dėl NIPT tyrimo , vakar buvau pas gydytoją poliklinikoje padarė echo, viskas yra gerai. Bet konsultacijos metu pradėjo siūlyti atlikti NIPT tyrimą būtent per placenta.lt , nors čia mano pirmas neštumas, jokių problemų su sveikata su vyrų neturime ir šiaip kiek žinau tokius tyrimus siūlo 10-12 savaitę jeigu kažkas įtartinai atrodo per echo. Ar tai toks affiliate marketingas vyksta su tais tyrimais poliklinikuose? 😀
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai