singlet_tracer_0v parašė:
Ar yra kam nors diagnozuotas vaisiaus augimo sulėtėjimas? 😳
Man kol kas tik įtariamas, einu kas 2 sav į Santariškes echoskopuotis, kol kas 14 procentilė, dar nepatvirtinta diagnozė.
Man kol kas tik įtariamas, einu kas 2 sav į Santariškes echoskopuotis, kol kas 14 procentilė, dar nepatvirtinta diagnozė.
Man taip pat tokios diagnozės oficialiai nėra. Svorio procentilė 8.5. Kol kas į klinikas reikia vykti pasitikrinti kas 3 savaites 😊
Prover parašė:
Man irgi dar tik itariamas, uz dvieju sav eisiu I santariskes echoskopui. Gal kokiu magisku budu turit kaip auginat beibi? Pas mane anemija viso nestumo metu buvo, galvoju gal verta gelezies pasilasint, gal padetu augti..
R2024 parašė:
Sveikos,ar kam buvo atsirades hemorojus ? Kaip gydet ?🫣
Aš rytais suvalgau ant tuščio skrandžio jogurtą su linų sėmenim. Tada truputį paminkštėja viskas. Ir aišku daug vandens gerti.
Basomkojom parašė:
Užmačiau čia netyčia instagrame, kad galima IŠSINUOMOTI nėščiųjų diržą. Sakau gal kam aktualu. Pati nei turiu nei domina, bet gal kažkam pravers 😊 nuoma.lt šitam pu…
Apie nuomama.lt turbūt kalbate. 🙂
1pin parašė:
Sveikos! Savaitgalį būsiu Šiauliu krašte, ar yra čia kokių vertų dėmesio vežimėlių ir kitų vaikiškų prekių parduotuvių? 😊
Vežimėliai tik baby city arba Ramus vaikas ( Vijoliai, ten ir visokių prekių yra), yra bulvare toj pusėj link dvaro turgaus ( buvusiame univermage)
Mums irgi vienas vaisius yra 12 procentileje, tai irgi stebejime..
Nors pagal pasidalinta vienos nares lentele, svoriai ir procentiles kitokios, Kauno klinikos kitokiais normatyvais vadovaujasi 🙄 as tik berniukams issisaugojau..

14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai