Elanders parašė:
Labutis,
Skaiciau, man tiko. Taciau ji labai propaguoja zindyma ir misinukas vadinamas naslaiciu maistu
Elanders parašė:
Labutis,
Skaiciau, man tiko. Taciau ji labai propaguoja zindyma ir misinukas vadinamas naslaiciu maistu
Gal kuri susiduriate su silpnumu? Pas ginekologe/akusere kai lankiausi, tikrino spaudima jis nukrites buvo ir sake gerti kava/juoda arbata arba druskos siek tiek paragauti. Esme kad nepadeda sie dalykai. Vandens vartoju pakankamai, bet uzeina toks silpnumas kad kartais iki vemimo ir salto prakaito. Gal kazkas irgi su tuo susiduriate ir turite pasiteisinusiu sprendimu?
Juoda letenėlė parašė:
Gal kuri susiduriate su silpnumu? Pas ginekologe/akusere kai lankiausi, tikrino spaudima jis nukrites buvo ir sake gerti kava/juoda arbata arba druskos siek tiek pa…
O valgote pakankamai? Mane prakaitas muša, kai angliavandenių trūkumas būna, bet čia labai individualu.
Noraite parašė:
O valgote pakankamai? Mane prakaitas muša, kai angliavandenių trūkumas būna, bet čia labai individualu.
Taip, valgau pakankamai ir vitaminus geriu sąžiningai.
Baibo parašė:
Skaiciau, man tiko. Taciau ji labai propaguoja zindyma ir misinukas vadinamas naslaiciu maistu![]()
Čia Jūs apie "(Ne)paprastas žindymas"?
Man teko girdėti, kas Vitkausko knygoje yra neadekvačių pasisakymų, ypač kas liečia pasirinkimus....
Juoda letenėlė parašė:
Gal kuri susiduriate su silpnumu? Pas ginekologe/akusere kai lankiausi, tikrino spaudima jis nukrites buvo ir sake gerti kava/juoda arbata arba druskos siek tiek pa…
Man būna nukrenta iki 80/40.... Net be matavimo galima suprasti - "tampo" visą kūną, svaigulys, pulsas aukštas, bendras blogumas - atrodo, tuoj nugriūsi....
Kitos mamos rekomendavo razinas, juodą šokoladą, Vytauto mineralinį.
Tuo momentu kai labai nukrenta, man padeda truputis druskos ir vandens išgerti.
Lygiai taip pat sakė apie kavą ir arbatą. Esmė, kad žemam spausimui vaistų kaip ir nėra.
Labiausiai man padėjęs patarimas trenerės - vartoti elektrolitus. Pasidarau namie:
1l vandens
a.š medaus
truputis druskos
citrinų sulcių pagal skonį ( aš dedu daugiau, man tada ne toks šleikštus skonis gaunas)
Idealu būtų gerti kasdien bent po litrą šito, bet man padeda ir 3-4 kartus per savaitę išgeriant tą litrą
Jau seniai nejaučiau blogumo
pabandykit, gal padės ir Jums
Elanders parašė:
Čia Jūs apie "(Ne)paprastas žindymas"?
Taip, apie Vitkausko knyga. Kaip minejau, labai propaguojamas zindymas, tai mamai, svarstanciai zindyti, ar maitinti misinuku, si knyga netiks
as zindziau, radau reikalingos informacijos, na bet ji "i vienus vartus"
Baibo parašė:
Taip, apie Vitkausko knyga. Kaip minejau, labai propaguojamas zindymas, tai mamai, svarstanciai zindyti, ar maitinti misinuku, si knyga netiksas zindziau, radau…
Aaaa
Tai tada čia kur "Kudikio zindymas. Nepakeiciamas kaip smotinos meile"
Na jis tokio požiūrio. Teko lankytis su pirmagime pas jį gyvai - neduok dieve. Jei nemaitinai vaiko pati ( mano situacija), iškart esi "nurašyta lapėm"..... 🤷♀️🙈
O gal kuri skaite "(Ne)paprastas zindymas" ? Kokie atsiliepimai? Verta demesio?
Juoda letenėlė parašė:
O kalio netruksta?
Elanders parašė:
AaaaTai tada čia kur "Kudikio zindymas. Nepakeiciamas kaip smotinos meile"
Taip, as sia skaiciau😊 neturiu su kuo palyginti, bet jokiu nuomones brukimu, kaip cia auksciau rase, labai tolerantiska visiems budams, daug naudingos informacijos, su iliustracijomis, zindymo pozomis. Zindymui ir pirkausi tik sia knyga, labai patiko, jau perskaiciau ir planuoju toliau naudotis ja jau kai reikes, atsiversti prisiminti😊
Elanders parašė:
AaaaTai tada čia kur "Kudikio zindymas. Nepakeiciamas kaip smotinos meile"
Aš irgi šiuo metu skaitau (Ne)paprastas žindymas, tai man labai patinka, jog nėra perdėto brukimo žindyti, daug naudingos informacijos kuri glaustai ir aiškiai susisteminta, rekomenduoju ☺️ manau pravers ir paskui jau gimus vaikeliui, atsiversti kokį nors skyrių
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai