gadvita55 parašė:
Sveikos , ar kuriai nors pamaudzia pilvuka?
Labas. Žinoma! Ir pamaudžia, ir bedimo jausmas, jei nepatogiai atsigulu ar atsisedu.
gadvita55 parašė:
Sveikos , ar kuriai nors pamaudzia pilvuka?
Labas. Žinoma! Ir pamaudžia, ir bedimo jausmas, jei nepatogiai atsigulu ar atsisedu.
AsSaSG parašė:
Lygiai man,būna ir bedimo jausmas,paskauda šonus ar kirkšnis,pilve kur nors,bet visi tokie trumpi pamaudimai. Normalu;)
Ausrytia parašė:
Lygiai man,būna ir bedimo jausmas,paskauda šonus ar kirkšnis,pilve kur nors,bet visi tokie trumpi pamaudimai. Normalu;)
Taaaaip, kirksnyse, gaktos sritis, ypac, kai daugiau pavaikstau.
Matau čia dauguma jau pradeda "skausmelius" jausti. Tempimas yra labai normalus ir netgi gerą pranešantis signalas, kad gimda ir vaikelis auga. Todėl ir pilvo raiščius vis pamausta ir kartais netstipresni duriai jaučiasi. Kūnas taikosi prie pokyčių. Aš jau pradeda teplioti pilvą minkštinančiais aliejukais,kad kuo mažiau "išsitampytu". Nes su pirmu vaiku,striju kaip po katės užpuolimo atsirado 😅
AAandzelikaAA parašė:
Sveikos visos lauktukės ;)
Mums šiandien nustatė naują datą,spalio 2d. Smagu bus prisijungti prie Jūsų ir kar…
O kokia data buvo prieš tai?🙂
Ievuks parašė:
O kokia data buvo prieš tai?🙂
Rugsėjo 28d. Dabar sako, kad gali net iki spalio vidurio nusitęsti :))))
AAandzelikaAA parašė:
Rugsėjo 28d. Dabar sako, kad gali net iki spalio vidurio nusitęsti :))))
O geras,sveika atvykus!❤️
Labuka merginos,😊 vakar aš po to skano 18-20 sav. Tai vėl viską išmatuoja: šlaunikaulius, nosyte, galvytę, smegenėles, vandenis ir tt. Tai viskas normose, viskas gerai. Ir pagaliau pagaliau, per didziausius nenorus pasirode kas😁💙🩷tai daktarės paprašėm ant lapuko užrašyti, tai užrašė ant nuotraukytės kitos pusės ir idejo i vokelį😅oij kaip smalsu buvo🥶😅nuvažiavau i pardę padaviau vokelį ir paprašiau baliono ir konfeti😁🥰 taigi išsvajotoji ir visų gandrų išprašyta sesytė!🥰🩷🩷🩷🩷mano dukra euforijoje!🩷🥰beja vežėmės į ekoskopą ir dukrytę🥰🥰🥰🩷🩷🩷
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai