cosmicdust parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš, tik šiandien sužinojau🤭 kol kas nėra labai tiksliai pagal ką apskaičiuoti termino, programėlė sako, kad galėtų būti apie liepos 2 d., kita…
Sveika, o kada buvo paskutinės mėnesinės? 🙂
cosmicdust parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš, tik šiandien sužinojau🤭 kol kas nėra labai tiksliai pagal ką apskaičiuoti termino, programėlė sako, kad galėtų būti apie liepos 2 d., kita…
Tirė parašė:
Lyg ir rugsėjo 21 d., bet kelios dienos prieš tai buvo patepliojimų, tai nebežinau nuo kada ir skaičiuoti🤭
cosmicdust parašė:
Lyg ir rugsėjo 21 d., bet kelios dienos prieš tai buvo patepliojimų, tai nebežinau nuo kada ir skaičiuoti🤭
Sveika prisijungus🙂,mm skaitosi,kai kraujuot pradeda,kol tepkioja nesiskaiciuoja tos dienos.Geriausia paciai pasiskaiciuot,nes bent jau mano atveju programele grybauja keleta dienu,rodo daugiau😄
cosmicdust parašė:
Sveika, man irgi paskutinių pirmą mm dieną 21d 🤭 terminą šiaip daug kur man skaičiuoja 28d Birželio bet aišku kitur rodo ir jau Liepos pirmas dienas, suprask kaip nori. Bet aišku viskas bus aiškiau kai bus vizitai.
Atanode parašė:
Kavos ale negalima, bet vistiek gersiu, nes padeda nueiti i wc, uzkietejo viduriai baisiai 🤯
Galima kavą gerti, viskas ok, tik su saiku - 2 puodeliai per dieną tikrai nieko tokio
Atanode parašė:
Kavos ale negalima, bet vistiek gersiu, nes padeda nueiti i wc, uzkietejo viduriai baisiai 🤯
Kavos galima 2 puodelius gine sake,man ir buna kieteja viduriai,cia daugelio busimu mamyciu bedele🙂
Atanode parašė:
Mano paskutinių mm pirmoji diena 09.17, tai gimdymo datą paskaičiavus esu 06.24
Mano taip pat 🥰