Pamario.rukai parašė:
Sveikos, nakti pasirode sviezio kraujo nedidele demele ant tualetinio popieriaus po pasimylejimo vakare. 38+ sav, ar tai indikacija pasitikrint? Kamstis neina, sare…
Vykčiau pasitikrint. Arba pasiskambinciau savo gydytojai
Pamario.rukai parašė:
Sveikos, nakti pasirode sviezio kraujo nedidele demele ant tualetinio popieriaus po pasimylejimo vakare. 38+ sav, ar tai indikacija pasitikrint? Kamstis neina, sare…
julyp parašė:
Aciu uz patarima. Nuvykau. Viska suziurejo. Panasu, kad bakterine vaginoze man, del to issauseje ten viskas ir tas pakraujavimas su tuo susijes. Bet bendrai viskas gerai. Tik mano kaklelis visai netrumpeja ir nesiveria, nors tu paruosiamuju kas antra vakara turiu tokiu jau rimtesniu. Sekm buvo kas 7 min, apie pora val.
sun1234 parašė:
Matau po gimdymo plauku slinkimas ir manes neaplenke 🥹
Taip greitai? Man su pirma dukra tik veliau prasidejo. Bet kitoms tie plaukai grazus buna nestumo metu. Man tai su nei viena nebuvo taip.
sun1234 parašė:
Matau po gimdymo plauku slinkimas ir manes neaplenke 🥹
Aš tai nepergyvenu dėl to, normalu, prižiūrėti stengsiuosi ir tiek, o po to atauga tie plaukai 😊 man pvz su pirmu nėštumu, pačio nėštumo metu plaukai laaabai gražūs buvo, visiškai neslinko, bet po nėštumo labai slinko. Po kiek laiko ataugo visi. Per antrą nėštumą ir po jo plaukai labai suvargę buvo, nutrupėjo, pats plaukas pasikeitė. Būdavo linkę garbanotis, bet po jo tapo tiesesni. Dabar atsiauginusi esu, gražūs plaukai, bet slinko viso nėštumo metu, dabar lyg irgi daugiau pradeda slinkti. Bet pradėjau jau ampules naudoti, stiprinančius produktus, vitaminus stengsiuosi gerti. Planuoju vėliau kokią procedūrą pasidaryti
po kelių mėnesių visos su ataugusiais ežiukais vaikščiosim 😁
EliNora parašė:
Aš tai nepergyvenu dėl to, normalu, prižiūrėti stengsiuosi ir tiek, o po to atauga tie plaukai 😊 man pvz su pirmu nėštumu, pačio nėštumo metu plaukai laaabai gražūs…
Ačiū, tikiuosi ilgai neužsitęs, nes nemegstu vaikscioti susegus plaukus, bet nesinori namuose visur primetyti 😃 geriu vitaminu nemazai del zindymo ir savijautos, tikiuosi ir plaukams poveiki tures, zinau, kad cinkas ypac tinka
Labas vakaras. Norėjau paklausti gal kuriai mamytei buvo daromas vaisiaus apgręžimas? Gal galite pasidalinti įdomumo dėlei kaip viskas pavyko, kaip pati jautėtės ir t.t. 🙂 Gal kuri apgręžima darėsi Santariskėse, pakomentuokite kaip viskas praėjo?🫠
Ketvirtadienį vyksiu į santariškes,tai norisi atrodo daugiau paskaityti patirčių.🙂
Mamytes patarkit, manau daug kam buve... krutine tokia kieta, guzai atrodo sonuose link pazastu, tokia jin pilna jauciasi ir sunki labai, labai padidejus, atrodo, kad kokius 5kg sveria viena krutis... maitinu dukryte pagal jos poreiki, kas 1h, kas 2-3 ar kartais 4... neturim dar kolkas labai nusistovejusio rezimo, bet kai valgo tai valgo nemazai, taciau krutine nesijaucia tuscia vistiek... bandziau po siltu dusu nusispaust pieno- niekas nebega visiskai. Kaip sau padet, ar cia normalu, jog pradzia tokia sunki? Kada Jum susitvarke daugmaz viskas, kada nebekietejo krutine?
Blueberryy parašė:
Mamytes patarkit, manau daug kam buve... krutine tokia kieta, guzai atrodo sonuose link pazastu, tokia jin pilna jauciasi ir sunki labai, labai padidejus, atrodo, k…
Guzai tikrai nieko gero. Nors ir nemaitinau, bet nesenai esu po antibiotiku kurso dėl krūtinės. Jums jų nebus galima (antibiotiku) tai bandykit nusitraukti, nusispausti, kad neliktų guzu. Nes gali uždegimas būti
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai