Inga1202 parašė:
Penktadienį buvo rudas tepliojimas, o šiandien skauda pilvą, stipriau skauda vaikštant. Ar čia normalu ar jau reiktų vykti į priėmimą
labiau bijoti reiktu sviezio, rusvo kraujo 🌸
Inga1202 parašė:
Penktadienį buvo rudas tepliojimas, o šiandien skauda pilvą, stipriau skauda vaikštant. Ar čia normalu ar jau reiktų vykti į priėmimą
labiau bijoti reiktu sviezio, rusvo kraujo 🌸
Inga1202 parašė:
Jeigu skausmas nuolatinis, ir stiprėjantis manau reikėtų pasirodyti gyd. Jei tai maudimas,tai normalu.
Bona parašė:
Sveiki, man pagal mmm gimdymo data Sausio 6d 🥰
Mam taspatc tik kaškokios keistas kraujo demes nes dvi dienos buvo kraujavimas gausus o paskui mažiau ir tos dienos neatsirado turejo prasideti gegužes 1 diena. O nebuvo buvau pas gegužes 6 pas gydytoja nieko dar nemate kai nueisiu 21 gegužes ar tiketi kaškuo ar ne
inga12345 parašė:
Mam taspatc tik kaškokios keistas kraujo demes nes dvi dienos buvo kraujavimas gausus o paskui mažiau ir tos dienos neatsirado turejo prasideti gegužes 1 diena. O n…
Man taip pat geguzes 1d. turejo butu mm, taciau, siek tiek pora dienu buvo rudu isskyru.
Irgi taip pat kaip ir jums Geguzes 7 diena visgi nieko nemate. Tai tikekimes geriausio!
Eide23 parašė:
Čia jau tikrai pakankamai ryski juostele, bet del prg, nezinau ar tikrai tinkamas dalykas yra savavaliskai be gyd gerti?bent as visada vadovaujuosi logika, kad …
Teisingai sakote ir pati taip galvoju, todėl ir nepuoliau gerti. Tik neramu dėl tepliojimo. Įdomu, kokie rytoj rezultatai bus, tuomet galbūt bus aiškiau, kaip elgtis
narciziska parašė:
man pastoviai pastoviai pilva maudzia, bet ne pirmas nestumas-tai net nekreipiu demesio;) krutine dar skauda. au abiem labai vemiau abu nestumus nuo 7 savaites, bij…
Man pirmas nėštumas, tai viskas baisu
Šiek tiek ieškojau info ir pagal aprašymus labai panašu į apvaliojo raiščio skausmą, bet jis labiau būdingas antram semestrui, tai nežinau, kas čia... Na bet nėra kažkoks kankinantis skausmas, tai gal nieko tokio.
Iš kitų simptomų dar krūtinė jautri ir po pusryčių būna šleikštulys, bet kol kas bendra savijauta gera, įdomu, kiek ilgai
rutikas1993 parašė:
Sveiki. Gal žinote kaip sumažinti tą pykinimą/vėmimą? Su pirmais dviem sūnumis tikrai taip nebuvo, puikiai jaučiausi, na dabar tai tuoletą apsikabinus gyvenu. :(…
Žinokit yra nauji vaistai man šiandien juos išrašė gine bet jie receptiniai
Merginos! Atejau su didziule baime pas gydytoja pirmam vizitui, mano gydytoja uzimta buvo, tai pas tokią nemalonę pensininkę patekau.... Eina namas. Jei prisimenate, man simptomai buvo dingę.
Seselė skrolina facebooke per kompą didžiausią į mane atsuktą. Nenorejo ziureti per echoskopą, sako ai gal nieko nematysime. Padarysime tau kraują, ryt aisku bus. As sakau: paziurekite, tokiu laiku jau visad matydavosi. Ji: nu geraaai... Paziurejo (per pilvą) , o sako gyvas, bet čia siandien gyvas, ryt jau gal ne, ir 2 kartus pakartojo! Atitinka sako apie 5.5/6 sav, tai as jai ir sakau: tai viskas gerai, tiek man ir turi būti pagal mėnesines... Ismatavai 1.3cm jei gerai nugirdau. Širdelės nedavė paklausyti. O man tokia baime po 2 netekčių. Dabar progesteroną ir hcg padariau poliklinikoje, ryt pasakys atsakymus, ar didinti progesteroną reikia.
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai