Beržė parašė:
tai spėju ten ir neplanuosite gimdyti, galiu paklausti kodėl?
Labai nemaloniai elgėsi, nesakė, ką daro, komunikacija nulinė. Buvo ir gerų medikų, bet bendra patirtis labai nekokia.
Beržė parašė:
tai spėju ten ir neplanuosite gimdyti, galiu paklausti kodėl?
Labai nemaloniai elgėsi, nesakė, ką daro, komunikacija nulinė. Buvo ir gerų medikų, bet bendra patirtis labai nekokia.
Emki parašė:
Vakar buvau pas daktare, esu rizikos grupei tai siunčia į Kauną. Gal iš ce esančių kas nors žino kaip ten su registracija? Vizito reikia nuo Gruodžio 3d kai jau bus…
Labas, kai man reikėjo į kauną aš skambinausi mėnesio pradžioje tai sako neskubėk kitam mėnesiui atidaro registracija tik mėnesio gale. Tai niekur nepavėlavot. Kita savaite galit skambintis. Jei neramu galit ir dabar pasiskambint tik patarimas jei norit greit prisiskambint tai darykite po pietų, beveik iškart atsiliepia.
Spurgytukė parašė:
Labas, kai man reikėjo į kauną aš skambinausi mėnesio pradžioje tai sako neskubėk kitam mėnesiui atidaro registracija tik mėnesio gale. Tai niekur nepavėlavot. Kita…
Aš su laiku susipykusi penktadieni geriau mėginkit,nes šiandien aš pas savo daktare buvau tai sako aš negaliu net siuntimų išrašyt,nes vėl visur pakibusi sistema. Tai žodžiu nieko ir nepešit šiandien skambindama
Emki parašė:
Vakar buvau pas daktare, esu rizikos grupei tai siunčia į Kauną. Gal iš ce esančių kas nors žino kaip ten su registracija? Vizito reikia nuo Gruodžio 3d kai jau bus…
Vakar kaip tik registravausi į klinikas gruodžio 4 d per e sveikata,bandykite dabar,jai nepavyks pasiskambinkite 😊
Tetutė parašė:
Vakar kaip tik registravausi į klinikas gruodžio 4 d per e sveikata,bandykite dabar,jai nepavyks pasiskambinkite 😊
Nelabai suprantu kaip ir pas ką , nes man reikia pas ginekologą/e. Jų puslapį radau svetainę bet vietų man nerodo
Emki parašė:
Nelabai suprantu kaip ir pas ką , nes man reikia pas ginekologą/e. Jų puslapį radau svetainę bet vietų man nerodo
Perintologa?nežinau ar teisingai parašiau 🙈 aš kai jau antra karta tai tiesiog suvedžiau tos pačios gyd varda pavarde,buvo 4 vietos tai dienai.Edita Vobalienė,man ji patiko labai įdėmiai žiūrėjo,neskubėjo 😊
O yra kurios nesidarė NIPT?😅
Aš nei su pirma mergaite nesidariau nei dabar. Einu pas dvi ginekologes,viena prižiūrinti o kita echoskopus daro. Tai nei viena neužsiminė ,kad reiktų🥰 tai lyties dar nežinah,nors galbūt tikėjausi 12sav sužinoti,bet nea😅
Pirmagimė ilgai slėpėsi, 30sav tik sužinojau😄
mažė8 parašė:
Aš nei su pirma mergaite nesidariau nei dabar. Einu pas dvi ginekologes,viena priž…
Nu as ejau ir pas genetike , kadangi gimdysiu jau 35. Galejau ir nesidaryti Nipt, nes ejau pas genetike. Taciau, del ramybes pasidariau nipt jau 10 sav ir 2 d. Nors kazkiek ramiau vistiek del tu ligu.
mažė8 parašė:
Aš nei su pirma mergaite nesidariau nei dabar. Einu pas dvi ginekologes,viena priž…
Sveiki aš nesidariau, nes nei man nei vyrui nieko nebūtų tai pakeitė taip pat lyties dar nežinom, nes kaip ginekologas sakė užsispyrelis auga gydytojas nori vis ką pamatuoti pažiūrėti vis pasisuka kad būtų nepatogu. Na gal ir nesiūlė man nes esu gan jauna 24 gal priežastis slypi čia 😊
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai