Juulija parašė:
Sveiki gal zinuote kas tai? Vaikui nesti ypac kai mauduosi
Pas mano sūnelį tokie bėrimai, nuo atopinio dermatito.
Paūmėja, kaip prausi po šiltu vandeniu, kai suprakaituoja
Juulija parašė:
Sveiki gal zinuote kas tai? Vaikui nesti ypac kai mauduosi
Pas mano sūnelį tokie bėrimai, nuo atopinio dermatito.
Paūmėja, kaip prausi po šiltu vandeniu, kai suprakaituoja
Sveikos mamos,
Kreipiuosi į Jus, nes internete nerandu pakankamai informacijos.
Mano sūneliui nustatė alerginį rinitą.
Lankėmės LSMU ligoniniai pas alergologę. Pasidarėm tyrimus, išrašė viastuku ir lyg jau buvo pagerėje.
Viskas pablogėjo prieš 4 savaites, vaikučiui nebepadeda alerginiai vaistai (purškaliukas į nosį). Namuose jam viskas gerai, tik nueina į darželį ir pablogėja. Koks dirgiklis yra darželyje aš nežinau.
Alergologė buvo užsiminus apie specifinį imunoterapinį gydymą (kai vaikui mažomis dozėmis, duodi alergeną).
Ar yra mamyčių, kurios bandė ar taiko šiuo metu šį gydymą?
Aktualu ar jis padeda?
Gaila vaikučio, nes kankinasi. Naktim kvepuoja pro burnytę, nosytę beveik visada užgulus. Jau pūsti nosytės nenbenori, nes jam sunku pūsti.
Pakomentuokite mamytės kurios esate susidūrusios su tokiomis problemomis arba ką nors girdėjusios
parašė:
Aš nedariau nei vienam savo vaikui. Mes eliminavome pagrindinius alergenus, o paskui jau atsekiau pati- gal ne visus, bet visų ir neištirtų.
O gal žinote kraujo tyrimą kuris padėtų surasti lėtojo typo alergijas ?
Sveiki, Mamos ir Tėčiai, būsimi Tėveliai bei kiti forumo nariai.
Esu Vilniaus universiteto medicinos studentė Diana Naumkinaitė ir atlieku tyrimą apie gydytojo dermatovenerologo konsultacijų prieinamumą ir pasirinkimo kriterijus Rytų Aukštaitijoje.
Jeigu gyvenate Utenoje, Molėtuose, Anykščiuose, Visagine, Ignalinoje, Švenčionyse, Zarasuose - kviečiu prisidėti prie tyrimo. Esant klausimams, galiu mielai atsakyti.
Iš anksto dėkoju už Jūsų laiką!
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai