Ožiaragė09 parašė:
Dabar esu nėščia ir su vyru net neplanuojame anytai to pranešti. Nes ji man likus iki vestuvių gal mėnesiui pasakė, kad jeigu vaikai nesutaria su savo mamom jiems g…
Omg
Ožiaragė09 parašė:
Dabar esu nėščia ir su vyru net neplanuojame anytai to pranešti. Nes ji man likus iki vestuvių gal mėnesiui pasakė, kad jeigu vaikai nesutaria su savo mamom jiems g…
Omg
Women. parašė:
Zinokit skaitau ir man noris kumsti net gniauzti is pykcio. Ta prasme, kaip taip galima. Kodel mamos pagimdo vaikus ir jos galvoja, kad tuos vaikus pagimde sau? Ir …
As neypatingai sutariu su anyta, bet anuke jai viskas. Pametusi galva del jos. Kaip tik po gimimo ir jos elgesys siek tiek pasitaise, nes bijo negalesianti bendrauti su anuke.
AgnieteD parašė:
As neypatingai sutariu su anyta, bet anuke jai viskas. Pametusi galva del jos. Kaip tik po gimimo ir jos elgesys siek tiek pasitaise, nes bijo negalesianti bendraut…
Nu man kazkaip irgi norisi tiketi, kad visos mociutes yra isprotejusios geraja prasme del savo anuku, gi toks dziaugsmas ! Bet nu jei mano anyta butu tokia, kaip cia auksciau aprasyta, tai as irgi nestuma slepciau iki paskutines sekundes, kad negadintu nervu besilaukiant
Ožiaragė09 parašė:
Kokia s....ukta gyvate :)))
Sveikinu su laukimu! Neimkit i galva nesveikos bobos pezalus,kas linki blogo kitam, tai jam ir atsisuka viskas.
Svarbu vyras jus palaiko,jus toks toksiskos anytos neperdarysit, belieka tik atsiriboti ir dziaugtis gyvenimu
Cukrausvata parašė:
Ne visos anytos isprotejusios del anuku, mano vaika mato kas puse metu po kelias val., ir jai dzin 😂
Mano irgi, bet jos manymu čia aš kalta😳 matyt Aliaskoje gyvenam😂
AgnieteD parašė:
Omg
Eina sau. Kažkas neįtikėtino. O ji nuo pat pradžių taip jūsų nepriėmė? Kuo jūs jai neįtikot? Šiaip iš to ką rašot, tai skamba kaip visiškas kraštutinumas blogojo anytos elgesio, na toks tinkamas draminiam serialui arba fplkloro pasakai...
uzuzuolaidos parašė:
Eina sau. Kažkas neįtikėtino. O ji nuo pat pradžių taip jūsų nepriėmė? Kuo jūs jai neįtikot? Šiaip iš to ką rašot, tai skamba kaip visiškas kraštutinumas blogojo an…
Mes su vyru kai pradėjom draugauti jam buvo 17 man 16. Po poros mėnesiu suėjo 18metu ir jis išėjo dirbti, tai nuo to laiko iki pat dabar ji visada prašo jo pinygų, tai jai pačiai, tai bent vienai sesiai. Ir kvailiausiem, bent jai man taip atrodo, dalykam. Pvz čia neseniai prašė pora šimtų jos vyro mašinos remontui. Aišku mano vyras niekada neduoda pinygu tai lieku kalta aš. O dar esu vienturtė- nevertinu šeimos. Ir dar tamsiom akim, juk visos rudaakės k** ir vagys. Taip ji sakė ir jos tėvai. Anyta atrodo labai draugiška turi tų draugių, bet iš visų juokiasi, visų paslaptys yra greitai išpasakojamos, ji net ant savo tėvų "pavaro", dukra tokia gera tampa ir bloga, žentelis niekad nebuvo geras. O jos antras vyras tai pagal ją tinginys ir pijokas. Nu žodžiu iš šono kai pasiklausau moteris gyvena pragare
Ožiaragė09 parašė:
Mes su vyru kai pradėjom draugauti jam buvo 17 man 16. Po poros mėnesiu suėjo 18metu ir jis išėjo dirbti, tai nuo to laiko iki pat dabar ji visada prašo jo pinygų, …
Bet pati ta pragara ir susikuria. Kaip baisu gyvent, kai viskas yra blogai 😀 Jokio gyvenimo dziaugsmo 😀
Women. parašė:
Bet pati ta pragara ir susikuria. Kaip baisu gyvent, kai viskas yra blogai 😀 Jokio gyvenimo dziaugsmo 😀
Tai ji visad sako, kad gal kitam gyvenime bus geriau. 😄
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai