2017.01.20 16:59 (prieš 9 m.)
AgneKat parašė:
Iš kart pasakau, kad čia ne apie jūsų atvėjį, matosi anyta tikrai velnio pramanyta
O man atrodo, kad čia visa esmė ne tamė, kad viena kažkuri mažiau ar daugiau močiutė. Tiesiog... pati dar negimdžiau, bet aš įsivaizduoju, kad po gimdimo visa pavargusi mažų mažiausiai norėčiau, kad pas mane veržtųsi žmonės, kurių aš dabar šalia visiškai nenoriu, ir dar su savo kvailom replikom visokiom, įžeidinėjimais ir pan. Jeigu mes su anyta nebendraujam, vyras irgi vos kelis kartus per metus su ja pabendrauja, jokio ryšio, jokio artumo, kodėl aš tokią akimirką turėčiau ją kentėti įsiveržusią į palatą?
Šalia tikrai bus vyras. Su savo mama esu be galo artima, tad ateityje bus matyti, bet matysiu būtinybę, kad ji būtų šalia (na gal ką padėt reikės ir pan.), tai tikrai paprašysiu, kad ateitų, padėtų ir t.t. Bet jeigu jausiu, kad nieko nenoriu matyti, tai ir tai pačiai savo mamai, kurią be galo myliu, pasakysiu, kad atleisk, bet nieko dabar nenoriu ir viskas, atvažiuosi kai būsim namuose. Ir mama SUPRAS. O anytos ką? Jos gi kaip nenormalios veržiasi, ir dar kokius komentarus laido, kokia tu baisi, stora, vaikas invalidas.. Nu sorry, kodėl tokią akimirką turėčiau priimti žmogų, kurio šalia visai nenoriu?
Lygiai taip pat ir čia rašiusios merginos, visą laiką engiamos, nebendraudamos su anytom, kodėl dabar staiga turėtų priimti jas ir klausyti jų sapalionių? Praeis savaitė, dvi, ir prašom. O labai nori, tegul važiuoja į tą ligoninę ir koridoriuje sūnus viską papasakos.