Sejlia parašė:
rašo kad 4menesiu kūdikis turėtų osmoegoti 3-6h, o kodėl kūdikis žadina 24,1,2,3,5,7? neužtenka motinos pieno? diena gali valgyti kas 1.30-3h
Arba augimo šuolis arba miego regresas
Maitinimas naktį gali labai varginti, tačiau didelei daliai kūdikių jis labai reikalingas. Skaityti
visą straipsnįSejlia parašė:
rašo kad 4menesiu kūdikis turėtų osmoegoti 3-6h, o kodėl kūdikis žadina 24,1,2,3,5,7? neužtenka motinos pieno? diena gali valgyti kas 1.30-3h
Arba augimo šuolis arba miego regresas
Sejlia parašė:
Praktikoj niekada nebus taip kaip teorijoj 🙂 rašo viena bet realybė kita 🙂
Silk parašė:
Praktikoj niekada nebus taip kaip teorijoj 🙂 rašo viena bet realybė kita 🙂
Teisybe. Mano pirmą dukra nuo gimimo iki 9 mėn naktį valgė vieną kartą. Antroji iki metukų kas valandą. Abi maitinau MP. Su antrąja su vyru jau zombiais buvom pavirtę, nes visai neissimiegodavom. Kol galų gale supykau ir pasakiau vyrui nori eik miegoti į kitą kambarį, nes duktė naktim daugiau nevalgys, nes neduosiu. Tegul sau verkia, bet neduosiu. Taip ir dariau. Paverke dvi naktis bet ne visą naktį- su pertraukom. Buvo sunku, bet taip ar taip nemiegodavom. Po dviejų dienų tiksliau naktų kitą naktį ismiegojo dar su prabudimais, bet jau be ašarų. Ir nuo tada daugiau naktimis nevalgo. Vieną kartą atsibunda ant puoduko, nes nuo metukų ir mėnesio jau sauskelniu nenaudojam, ir toliau sau miega.
Sejlia parašė:
bet pvz diena yra kai miega 2-3h pietų miego, kažkoks bardakasmanote susitvarkys savaime?
Pas mus vaikas pats vismą susidėliojo kaip turi būti. Nepadėjo nei dienotvarkės niekas. Pati vargau tik bereikalo. Tada atsibodo palikau viską tam, kad išaugs ir išaugo ir miegai susitvarkė ir maitinimai ir viskas. 🙂 maniškis naktim net nemiegodavo, dienom irgi tik ant ranku. 😅😅
Silk parašė:
Pas mus vaikas pats vismą susidėliojo kaip turi būti. Nepadėjo nei dienotvarkės niekas. Pati vargau tik bereikalo. Tada atsibodo palikau viską tam, kad išaugs ir iš…
O kiek laiko jūsų mažyliui buvo kai išaugo?🙂 Aš irgi galvojau dar truputį palauksiu, drastiškai nenutraukinėsiu naktinių maitinimų, nes gaila vaiko, bet jai db 2m.3mėn. ir ji pradėjo naktimis ištisai laikyti krūtį burnytėje.. Migdosi ir raminasi tik su krūtimi, ne kitaip. Čiunkina kol užmiega. Kai giliai įmiega, tada nebent paleidžia, bet vos tik aš sukrutu, vėl čiumpa. Miega tik su manim. Nenutraukinėjau naktinių, nes pradėjo lankyti darželį, bet kad dabar dar labiau soske dirbu, jau atsibodo neišsimiegoti. Atrodo be prošvaisčių..😣
Sejlia parašė:
Mano vyrukas kaip pradejo nuo 4men keltis kas 1val.. tai visi sake oj cia tik trumpam nes augimo suolis.. aha tai jau tas augimo suolis trunka 3men..
Ir Jis valgo kokiu 10min ir taip godziai lyg butu para nevalges ir po kiekvieno valgio save nuteikiu, kad ,, va dabar tiek privalgiai tai atsikelsi tik ryte ,,
mhm.. po valandos vel tas pats , kad as net prisnusti nespeju..
O diena tai viskas super..
Lady parašė:
O kiek laiko jūsų mažyliui buvo kai išaugo?🙂 Aš irgi galvojau dar truputį palauksiu, drastiškai nenutraukinėsiu naktinių maitinimų, nes gaila vaiko, bet jai db 2m.3…
Naktinių atsisakė visai maždaug iki trečių metų. Gerai nepamenu. Bet irgi būdavo visko. Dažniausiai užmigdavo tik su mp. Bet būdavo kad jei sunkesnė diena ar kas tai naktį keldavosi ir po 3-4 kartus. Norėjau ir nebeduot tiesiog, bet man širdis neleisdavo klausyt rėkimo, yoač naktį, kai ir pati baisiai miegot norėdavau, tai atkentėjom šiaip ne taip. 😀😀 o išvis atsijunkė 3.6m 🙂 ir kažkaip džiaugiuosi kad iškentėjau ir bent vaikui nebuvo to streso 🙂
Silk parašė:
Naktinių atsisakė visai maždaug iki trečių metų. Gerai nepamenu. Bet irgi būdavo visko. Dažniausiai užmigdavo tik su mp. Bet būdavo kad jei sunkesnė diena ar kas ta…
Įpūtėt vilties🙏😊 Nors ir negreitai atsisakė, bet svarbu nereikėjo virkdyti vaiko. Manau man dar daaug teks laukti, nes vos pabandžius neduoti prasideda begalinis verkimas. Na, dukrytei dar tikrai reikia to, ir įprotis, ir nusiraminimas. O be to ir man yra paprasčiau duoti, kad ramiai užmigtų, negu virkdyti ir stresuoti vaiką, kad ir kaip jau pačiai norėtųsi, kad vaikas jau neimtų krūties. Matyt teks išlaukti kol pati atsisakys. Nors turiu tokią viltį kad gal kai bus ~2,5m., kai jau adaptuosis darželyje, gal pati atsisakys. Vyras vis juokauja, kad neva pati pripratinau, tai dabar žindysiu iki 10m. Kai pagalvoju, jeigu ir mano atveju būtų apie 3,5m., tai dar metus reiktų miegoti iškėlus rankas, omg...🤦♀️🤪 Matyt reikia susidėlioti mažesniais terminais, kad psichologiškai lengviau ištverti būtų - dabar iki Kalėdų, po to iki pavasario, paskui gal iki gimtadienio vasarą😀 bet vis turiu viltį, kad gal tiek nereikės🙂
Na bet jūs tikra šaunuolė, kad tiek išlaukėte!😍 Didelį ir kilnų darbą atlikote. Stiprybės įpučia tokie pavyzdžiai. Ačiū, kad atsakėte😉⚘
Mazylis 1-2 parašė:
Mano vyrukas kaip pradejo nuo 4men keltis kas 1val.. tai visi sake oj cia tik trumpam nes augimo suolis.. aha tai jau tas augimo suolis trunka 3men..
pas jus irgi taip, diena viskas gerai, o naktį kas ten darosi nesuprasi
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai