Aisel parašė:
Echo papildomas nepakenks, taip pat kaip ir papildoma gydytoju nuomone. Nesibaiminkit viskas bus gerai. 5ieni man 30 sav. Esu priaugus viso 6 kg, bet mano pilvas ne…
Aciu, kazkaip ramiau 🤗
Svorio augimas nėštumo metu skiriasi priklausomai nuo moters sudėjimo ir galybės kitų faktorių. Tačiau dauguma nėščiųjų priauga 10–12,5 kg. Skaityti
visą straipsnįAisel parašė:
Echo papildomas nepakenks, taip pat kaip ir papildoma gydytoju nuomone. Nesibaiminkit viskas bus gerai. 5ieni man 30 sav. Esu priaugus viso 6 kg, bet mano pilvas ne…
Aciu, kazkaip ramiau 🤗
Plytva parašė:
Taip atrodžiau dieną prieš gimdymą, o ir nėštumas mano 3. Tai jūs labai dėl pilvo dydžio nesukit galvos. Aišku echo išsamus nepakenks. Man pranašavo iki 3 kg vaiką,…
Super atrodote 😍
Skirmina parašė:
Super atrodote 😍
Ačiū 😊
Pas mane kazkoks chaosas su tuo svoriu. Su pirmu vaikeliu nuo nestumo pradzios priaugau 16kg. Pagimdzius liko +8kg, numeciau vos kelis kg, liko gal apie +5kg. Na o dabar su antru, nepriaugau nieko praktiskai. Del endometriozes pas mane buvo pradejas beprotiskai dideti svoris su kekvienu menesiu +5kg. Pries pastojant sveriau 86kg. Su kekvienu menesiu krito po kilograma svoris. Dabar 24sav+5d. Ir per si menesi priaugau ~1,5kg. Siai dienai sveriu ~85kg. Daktare sake kad dar truksta nemazai iki normalaus priaugimo svorio nestumo metu. Guodzia tai, kad nelabai ka bus numest pagimdzius🤷♀️😀
Mamyte 1 parašė:
Sveikos 😋 koks jūsų svoris nėštumo pradžioje ir į pabaiga? Kaip ketinate atsikratyti priaugtais kg? 🙈
Kaip ir po pirmo gimdymo sportuosiu eisiu į sporto klubą. 😉 Su pirmu priaugau +35kg, su šiuo jau +20kg
Mamyte 1 parašė:
Sveikos 😋 koks jūsų svoris nėštumo pradžioje ir į pabaiga? Kaip ketinate atsikratyti priaugtais kg? 🙈
Su pirma priaugau beveik 30kg. Buvo likę 9😄 dabar antras neštumas 37sav ir jau priaugau 18kg 🤔 sakė daktarė jau per daug. O kaip pagimdysiu, tai manau vasara nukris tikrai kilogramai. Ir gryšiu į savo formas 😄
Mamyte 1 parašė:
Su pirmu, pries pastodama, sveriau 58 kg (gimdyt gaziavau +17 kg, bet gal butu buve ir daugiau, nes menesiu anksciau gimdymas prasidejo). Po gimdymo buvo like ir stabiliai laikesi +2-3 kg. Su antra pastojau, budama 60 kg, gimdyt vaziavau su +16 kg. Su antra, greitai viskas nukrito, gal, kad zindziau, nzn. Siai dienai sveriu 59 kg.
Nieko spec. nedariau.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai