liina parašė:
Laba.Noreciau melyno kostiumelio nuoroda,dydis atitinka?Aciu![]()
www.aliexpress.com/snapshot/6056130675.html mano sunus 93cm o emiau 3t 110 dydi ir kaip tik. tai mazinti
liina parašė:
Laba.Noreciau melyno kostiumelio nuoroda,dydis atitinka?Aciu![]()
www.aliexpress.com/snapshot/6056130675.html mano sunus 93cm o emiau 3t 110 dydi ir kaip tik. tai mazinti
miglutea parašė:
www.aliexpress.com/item/Spring-2014-candy-color-pencil-harem-pants-legging-female-plus-size-casual-pants-trousers/1791296565.html sendien gavau, kokias uzsis…
is sio pardavejo kelnias pirkot?jis man kazkoks nepatikimas atrodo
koki dydi emet ir koki nesiojat?
asdera parašė:
www.aliexpress.com/store/product/Retail-2013-Winter-Union-Jack-flag-child-children-plus-thick-velvet-three-piece-suit-jacket-sweater/623027_1310368862.html
Mes nesenai pirkom adidas (ale :D) treningiukus,tai viskas ciki
As ir burberry tases dvi sakiausi ir salikeli,tai viskas normaliai
intojon parašė:
negaliu nepasidalint kokia suknyte uzmaciau,gaila,man netiktu oagal ismatavimus
www.aliexpress.com/item/MO-AN-Freeshipping-2014-New-Women-s-V-neck-Fashion-…
sita parsisiunte mano drauge, tai sake tas kaspinas prisegtas su "arkline" grafke
o ne prisiutas
zadejo su ja eit i draugu vestuves, bet apsigalvojo...
ernesta170 parašė:
Aciux
jonre parašė:
Mes nesenai pirkom adidas (ale :D) treningiukus,tai viskas cikiAs ir burberry tases dvi sakiausi ir salikeli,tai viskas normaliai
![]()
Bandysiu užsakyt
Pažiūrėsiu kaip čia bus
rugegelele parašė:
Sakykit prasau,kur pardavekas turi yrasyti,savo siuloma suma,vakar iskeliau dispute o jis nieko neatsako,ka daryti kai baigsis laikas![]()
jeigu pardavėjas nieko ir neatsakys, tai pinigai tau persives automatiškai.
rugegelele parašė:
Sakykit prasau,kur pardavekas turi yrasyti,savo siuloma suma,vakar iskeliau dispute o jis nieko neatsako,ka daryti kai baigsis laikas![]()
jei jis nepasiulys kainos tada disputas baigsis tavo naudai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai