miglutea parašė:
www.aliexpress.com/item/Free-shipping-High-Collar-Men-s-Jacket-Top-Brand-Men-s-Dust-Coat-Hoodies-Clothes-M/598078737.html snd gautas vyriskas dzemperis. Mink…
galima reale foto
o nera lb plonas?
miglutea parašė:
www.aliexpress.com/item/Free-shipping-High-Collar-Men-s-Jacket-Top-Brand-Men-s-Dust-Coat-Hoodies-Clothes-M/598078737.html snd gautas vyriskas dzemperis. Mink…
galima reale foto
o nera lb plonas?
pajūrio kopa parašė:
o koks realus kelniu ilgis ? nes as 175cm tai galvoju jos man teumpos ar ne butu![]()
as 178 tai man trumpos, veliau pamatuosiu kai vaikas uzmigs.
pamatavau nuo klyno i apacia 72 cm.
Nera jokio reitingo, bet nuo to ir pradeda savo darba, kaip gaut atsiliepimu, jei nieks neperka. Kaip manot verta pabandyt? Nebaisu ir prarast 15lt :). O cia va kaip tik pagyret toki
NeGi parašė:
Mano dvi prekės PEK nuo balandžio 24 ir 25d. Ar yra dar kuri taip ilgai laukia?
Mano 25d irgi PEK. Pardavėja į mano žinutes neatrašinėja. Tik laiką pratęsė ir viskas. Atsibodo jau laukt
Abi2 parašė:
Mano 25d irgi PEK. Pardavėja į mano žinutes neatrašinėja. Tik laiką pratęsė ir viskas. Atsibodo jau laukt![]()
mano nuo 24Pek, pardavejas bendrauja viska ok sako issiunte bet jei dbr negausiu nebelauksiu daugiau.
Vaidiaska parašė:
mano nuo 24Pek, pardavejas bendrauja viska ok sako issiunte bet jei dbr negausiu nebelauksiu daugiau.
Bent pardavėjas bendrauja. O aš rašau ir viskas lyg į sieną. Laiką pratęsė beveik 40 dienų. Vasara baigsis, kol gausiu
o laukiu tos bliuskutės su plunksnelėm
Barboleta parašė:
Tegul pasismagina![]()
Peržvelgiau tuos nykščiavimus, įdomu pasidarė
Nykštis žemyn - nepritariu
Tai jeigu ketina kelti ginčą dėl treningo ženkliuko, o kelios narės tam nepritarė, tai tas "nunykščiavimas" turi prasmę, jos tam nepritaria...
Ir mano pasvarstymui gali nepritarti, kas nenori
ir man visiškai nebus pikta
priešingai -
www.aliexpress.com/snapshot/6082317810.html sintetika, siaip grazi. sunesiosiu
www.aliexpress.com/snapshot/6082317809.html fainas ,man trumpokas,bet irgi sunesiosiu
www.aliexpress.com/snapshot/6082317812.html super
www.aliexpress.com/snapshot/6082317817.html labai patiko
www.aliexpress.com/snapshot/6067332601.html sintetika,bet siaip graziai ziurisi
www.aliexpress.com/snapshot/6067332602.html kaip foto
www.aliexpress.com/snapshot/6045712647.html atsiunte su kitu uzrasu nei uzsakiau, bet siaip fainos
www.aliexpress.com/snapshot/6037053665.html patiko
www.aliexpress.com/snapshot/6034037891.html labai fainas
kristtina parašė:
www.aliexpress.com/snapshot/6082317812.html super
O kepurytę vieną užsisakėte, ar kelias? Aš užsisakiau 2, viena iki šiol gera, o kitos net nedėvėjome - maža.
O koks atsiųstos kepurytės plotis?
kristtina parašė:
www.aliexpress.com/snapshot/6082317810.html sintetika, siaip grazi. sunesiosiu
kokį dydį viršutinės dalies nešiojat? aptempta ji jums? ru.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2013-new-arrive-women-s-Letter-Printed-100-Cartoon-long-sleeve-t-shirt-colorful/700199521.html
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai